ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καιρός για τους αγρότες 06/07 εως 11/07/2018

Τα τελευταια προγνωστικα στοιχεια που εχουμε στη διαθεση μας αναλυθηκαν εκτενως και στο μετρο του δυνατου και παρηχθησαν οι παρακατω χαρτες.
O καιρος παραμενει πολυ ζεστος εως και την Παρασκευη 6/7 με τον υδραργυρο στι εσωτερικο της Θεσσαλιας, της Στερεας Ελλαδας, της Πελοπ/σου , της νοτιας Κρητης και των νησιων του ανατολικου Αιγαιου να ξεπερνα τοπικα τους 36-37°C. Aπο το Σαβ/κο θα πεσει 3-6°C και η ασταθεια θα ενισχυθει πρωτα στη βορεια χωρα και στη συνεχεια και σε αλλα πεδινα τμηματα της Ηπειρωτικης χωρας.
Λογω των υψηλων θερμοκρασιων που θα προηγηθουν η πιθανοτητα χαλαζοπτωσεων ειναι αυξημενη πρωτα στη βορεια χωρα και απο την Κυριακη και σε νοτιοτερα τμηματα μακρια βεβαια απο τη θαλασσα.
Για την βορεια χωρα οι μερες που συγκρεντρωνουν τις περισσοτερες πιθανοτητες για αξιολογες μπορες και καταιγιδες ειναι η 6η , η 7η  και η 8η Ιουλη.
Για τις υπολοιπες περιοχες η 8η και η 9η Ιουλη οπως φαινεται και στους χαρτες πιο κατω.
Λεπτομερειες μερα με την μερα αφου τα δεδομενα ειναι πολυ αξιοπιστα μολις 12-24ωρες πριν την εκδηλωση των καταιγιδων.
Τα στοιχεια δειχνουν οτι η 10η και 11η Ιουλη θα απασχολησουν την Πελοπ/σο κατα βαση και ο καιρος θα βελτιωθει και σε αυτη την περιοχη. 
Η ταση για μετα τις 11/7 ειναι για ανοδο της θερμοκρασιας και ισως και πανω απο 37°C για καποιες ημερες χωρις εμφανη καποια μεταβολη/ασταθεια στον καιρο εως και τις 20/7.
Ειναι η τελευταια ανανεωση ''ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ'' αφου την Κυριακη 8/7 σταματαω για καλοκαιρι.
Βεβαια για οτι εκτακτο ειμαστε εδω να ενημερωσουμε εστω και επιγραμματικα οπως και μεσω facebook.

















Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
fb: Vassilis Panakoglou

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video