ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το Γεντίκι Trail 3

Με ρεκόρ συμμετοχών και μεγάλη επιτυχία, πέρασε στην ιστορία η τρίτη διοργάνωση του ορεινού αγώνα Γεντίκι Trail, στο μυστικό βουνό της Λάρισας το Γεντίκι. Με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες στο μεγάλο αγώνα των 20 χλμ και περισσότερους από 130 συμμετέχοντες στον αγώνα 5 χλμ έκλεισε η φετινή διοργάνωση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους συμμετείχαν. Οι αθλητές ήρθαν από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ενώ χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή της Μαρίας Παναγιώτου από την Κύπρο.
Για την ιστορία στον αγώνα των 20 χλμ η πρώτη τριάδα αθλητών ήταν οι Χριστάνας Αχιλλέας από ΣΔ Τρικάλων/Tecnica με χρόνο 2.00.40, Γκιζλής Αριστείδης από Τρίκαλα με χρόνο 2.01.16 και Καβαρατζής Ελευθέριος από Καρυά Ολύμπου με χρόνο 2.02.38. Στις γυναίκες, η τριάδα ήταν οι Κατσαβού Βούλα από My athelete - chosen team με χρόνο 2.38.46, Γάτσιου Ιφιγένεια από ΣΔΥΑ με χρόνο 2.59.17 και Σιώζου Γεωργία από ΣΔ Ιωαννίνων με χρόνο 3.05.41.
Στον αγώνα των 5 χλμ οι νικητές ήταν οι Πουρνάρας Γιώργος με χρόνο 26.39, Μπέλτσιος Γεώργιος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας με χρόνο 27.15 και Ζήντρος Αποστόλης με χρόνο 27.27. Στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Παναγιώτου Μαρία του ΑΠΟΕΛ με χρόνο 32.52, Κουτσιμανή Ειρήνη με χρόνο 33.12 και Κουτσιμανή Μαίρη με χρόνο 35.16.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπως Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Τεμπών, Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών (Δκτη και προσωπικό), ΕΚΑΒ, ANIMUS, ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ, τους γιατρούς Βλαχάκη Παναγιώτα, Μπασδέκη Γεώργιο, Γκουτζουρέλα Θάνο και Καραχάλιο Θεόφιλο, ΕΠΟΜΕΑ, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ΕΟΔΥΑ, ΕΟΔ, Υπαίθριο Ζωή. την ομάδα φίλοι Γεντικίου, τους χορηγούς Θερμοσίφωνες - Κουρταλίδης Ιωάννης,  ταβέρνα Νταλάκας, αγροτικός συναιτερισμός Κίσσαβος, Χονδρικό εμπόριο Κουτσιμανής Ηρακλής και ΣΙΑ, ΕΖΑ, Las Ramblas, Οδός Καρπών, Vmax και όλους τους εθελοντές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.
Επίσης ο αγώνας Γεντίκι Trail 3 είχε και κοινωνική προσφορά μέσα από τη συλλογή τροφίμων για το φιλανθρωπικό φεστιβάλ ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video