ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπερπολύτιμη νίκη του ΑΟ Τρίκαλα με 1-0 επι του Πλατανιά


Βαθιά ανάσα για ΑΟΤ!!!

Oι Τρικαλινοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο καρδιοχτύπησαν αρκετές φορές, αλλά το τέλος βρήκε τους πάντες ανακουφισμένους με το τρίποντο που χάρισε ο Μαρκόφσκι με το γκολ που πέτυχε στο 41’.

Ο Πλατανιάς έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Κόστιτς, ήταν καλά οργανωμένος και απείλησε ιδιαιίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε ένα δοκάρι και ένα χαμένο τετ α τετ.

Τα Τρίκαλα που αυτή την φορά δεν έβγαλαν πολλές φάσεις σημείωσαν το χρυσό γκολ με τον Μαρκόφσκι και στην επανάληψη διαχειρίστηκαν με μαεστρία το προβάδισμα τους.

Πρόσεξαν κέντρο και άμυνα και στις αντεπιθέσεις έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε μεγαλύτερη άνεση.

Κορυφαίος και πάλι του ΑΟΤ ο Λάσκαρης, ο Ντιαλό έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, ο Πάνος ήταν εξαιρετικός από την δεξιά πλευρά ενώ όλοι όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με πάθος και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή τους.

Το τρίποντο αυτό δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα στον ΑΟΤ που δικαιούται να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία ειδικά αν δεν περάσει και η αναδιάρθρωση.

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα έπαιξαν με την φωτιά στο ξεκίνημα και μόλις στο 9’ ο Λάζιτς από θέση βολής έστειλε την μπάλα στην ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού.

Τα Τρίκαλα δεν μπορούσαν να απειλήσουν και στο 35’ ο Παπανικολάου από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κυανέρυθροι» αφού γλύτωσαν δύο φορές το γκολ και κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ στο 41’ με τον Μαρκόφκι. Ο Σμυρλής έκανε την σέντρα απο τα αριστερά, ο Πάνος απο κοντά σούταρε, ο Βασιλειάδης απέκρουσε αρχικά αλλά ο Μαρκόφσκι που καραδοκούσε έστειλε απο κοντά την μπάλα στα δίχτυα !!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κατσικογιάννης με βοηθούς τους  κ.κ. Καμπερίδης (Καβάλας), Μωυσιάδης (Γρεβενών). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σισέ του ΑΟΤ και στους Παπουτσογιαννόπουλο, Ρουσσάκη του Πλατανιά

ΑΟ Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς):  Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (77’Σισέ), Τσιμίκας, Σμυρλής (57’ Γουερέ)

Πλατανιάς (Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Καραγκούνης, Μαϊκιτς (89’ Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης (70’ Γκατσολάρι), Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (81΄Κωστίκος), Λουκίνας, Νίλι. Παπανικολάου



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video