Το εστιατόριο του ξενοδοχείου La Piscine Art Hotel ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο Πρωτομαγιά τους πρώτους του επισκέπτες.
Ο ιδιοκτήτης του Crazy Cow Restaurant, Βασίλης Κουκουλάκης, δημιούργησε φέτος το Crazy Cow Cellar προσφέροντας πάνω από 120 διαφορετικές ετικέτες κρασιού. Το Κελάρι θα είναι ανοιχτό κάθε απόγευμα στις 19:00 μ.μ και οι επισκέπτες του θα μπορούν να δοκιμάσουν τα μοναδικά κρασιά. Πρόκειται για μία ξεχωριστή πινελιά που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και προσπάθεια προσφέροντας κάτι καινοτόμο στο νησί της Σκιάθου.
Ο ιδιοκτήτης του Crazy Cow Restaurant, Βασίλης Κουκουλάκης, δημιούργησε φέτος το Crazy Cow Cellar προσφέροντας πάνω από 120 διαφορετικές ετικέτες κρασιού. Το Κελάρι θα είναι ανοιχτό κάθε απόγευμα στις 19:00 μ.μ και οι επισκέπτες του θα μπορούν να δοκιμάσουν τα μοναδικά κρασιά. Πρόκειται για μία ξεχωριστή πινελιά που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και προσπάθεια προσφέροντας κάτι καινοτόμο στο νησί της Σκιάθου.
Crazy Cow Cellar
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου