ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδρομή στη Σκύρο για μαθητές της Σκιάθου

Οι μαθητές γνώρισαν τις φυσικές ομορφιές αλλά και την πλούσια παράδοση του νησιού.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια, ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή του Γυμνασίου Σκιάθου. Η εκδρομή είχε προορισμό το πανέμορφο, γεμάτο από την ιστορία και τη λαϊκή παράδοση, νησί της Σκύρου.
Συμμετείχαν 111 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου με 9 συνοδούς καθηγητές και με επικεφαλής τη Διευθύντρια, κ. Σ. Ζαφειρίου, και την Υποδιευθύντρια, κ. Α. Αρμαμέντου, οι οποίες με πολύ προσωπικό μόχθο φρόντισαν για την άψογη διοργάνωση αυτής της εκδρομικής εξόρμησης.
Τους μαθητές του Γυμνασίου συνόδεψαν οι καθηγήτριες, κυρίες Β. Ρουμελιώτου, Θ. Κουσμάνη, Κ. Τζίρου και οι καθηγητές, κύριοι Α. Καρακαστανιάς, Χ. Καβούρης, Ι. Κλειτσογιάννης, Κ. Δινάκης, και Ν. Παπακωνσταντίνου.
Την εκδρομή του αυτή το Γυμνάσιο της Σκιάθου τη συνδιοργάνωσε από κοινού με το αντίστοιχο Γυμνάσιο της γειτονικής Αλοννήσου, το οποίο και συνταξίδεψε με 84 μαθητές του και τους συνοδούς καθηγητές, με επικεφαλής τη Διευθύντρια Μ. Μαχαιρίδου και τον Υποδιευθυντή κ. Δημήτρη Μαμούρα.
Οι στόχοι της εκδρομής στη Σκύρο, οι οποίοι είχαν άμεση σχέση με τη γνώση της τοπικής ιστορίας, του νησιωτικού συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων (όπου συμπεριλαμβάνονται και η Σκιάθος και η Αλόννησος, αλλά και η λίγο πιο μακρινή Σκύρος) επιτεύχθηκαν απόλυτα με την επίσκεψη στο νησί του Αχιλλέα και του Νεοπτόλεμου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου της Σκιάθου και οι συμμαθητές και συμμαθήτριές τους από την Αλόννησο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά έναν πολύ όμορφο νησιώτικο παραδοσιακό οικισμό, γεμάτο από μνημεία όλων των φάσεων της ελληνικής ιστορίας: αρχαιολογικούς χώρους, βυζαντινό και βενετσιάνικο κάστρο, βυζαντινούς ναούς και μοναστήρια, όπως αυτό το περίφημο και ξακουστό του Αη Γιώργη, που αποτελεί την κορώνα του γραφικού Χωριού της Σκύρου.
Πηγή: http://ift.tt/1uy6APW


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video