ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ, προκηρύσσει και διοργανώνει υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ. και 5.000μ., καθώς και Αγώνας Δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. Ημερομηνία Διεξαγωγής
Κυριακή 3 Απριλίου 2016
2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ:
2.1 Μαραθώνιος Δρόμος:
Ώρα Εκκίνησης: 08:00
Αφετηρία : Κεντρική πλατεία της Πέλλας (πεζόδρομος),μπροστά από το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Τερματισμός : Παραλία Θεσσαλονίκης - Πλατεία Λευκού Πύργου
Περιγραφή της διαδρομής: αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
http://ift.tt/1jUyGfZ, www.atgm.gr
Συνοπτικά:
Μετά το δεύτερο χιλιόμετρο της διαδρομής οι αθλητές βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο Έδεσσας - Θεσσαλονίκης, τον οποίο και θα ακολουθήσουν για τα επόμενα 8χλμ. μέχρι τη Χαλκηδόνα.
Στο 8ο χλμ. οι αθλητές εισέρχονται στην πόλη της Χαλκηδόνας.
Στο 9ο χλμ., συναντούν τη διασταύρωση των δρόμων για Βέροια και Θεσσαλονίκη.
Το 10ο χλμ είναι αμέσως μετά τη Χαλκηδόνα.
Στο 13ο χλμ. ο δρόμος περνά με γέφυρα πάνω από τον Αξιό ποταμό.
Το 15ο χλμ. είναι πριν από το χωριό Γέφυρα.
Το 20ο χλμ. βρίσκεται μετά τη διασταύρωση του Αγίου Αθανασίου, της εξόδου προς την εθνική οδό.
Το 25ο χλμ. βρίσκεται μετά τη διασταύρωση του δρόμου για Νέα Αγχίαλο.
Το 28ο χλμ. περνά πάνω από το Γαλλικό ποταμό.
Στο 30ο χλμ. οι αθλητές περνούν από την Ιωνία (Διαβατά).
Στο 35ο χλμ. βρίσκεται στο κέντρο του Κορδελιού, στην οδό Μοναστηρίου.
Στο 38ο χλμ. στρίβουμε δεξιά στην οδό Γιαννιτσών.
Στο 39ο χλμ. στρίβουμε δεξιά στην οδό Δάφνης και αμέσως μετά στρίβουμε αριστερά στην οδό Κουντουριώτου.
Το 40ο χλμ. είναι στο ύψος των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.
Το 41ο χλμ. και 42ο χλμ. είναι επί της Λεωφόρου Νίκης.
Τερματισμός επί της Λεωφόρου Νίκης στο Λευκό Πύργο.
2.2 Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ.:
Ώρα Εκκίνησης: 08:45
Αφετηρία : Από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, 28ης Οκτωβρίου 157.
Τερματισμός : Παραλία Θεσσαλονίκης - Πλατεία Λευκού Πύργου
Περιγραφή της Διαδρομής: Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://ift.tt/1jUyGfZ, www.atgm.gr
Συνοπτικά:
Οι δρομείς ακολουθούν τη διαδρομή: 28η Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάνουν αριστερή αναστροφή και συνεχίζουν επί της 28ης Οκτωβρίου στο αντίθετο ρεύμα. Στρίβουν δεξιά στην οδό Δενδροποτάμου με κατεύθυνση προς την οδό Καραολή Δημητρίου, κατόπιν αριστερή αναστροφή στη Δενδροποτάμου στο αντίθετο ρεύμα. Οι δρομείς διασχίζουν κάθετα την οδό Ελ. Βενιζέλου και στο ύψος της οδού Θωμά Χατζίκου εισέρχονται σε μικρότερο δρόμο, την οδό Αγαμέμνωνος. Στο τέλος αυτού του δρόμου, στρίβουν αριστερά στην οδό Μοναστηρίου, εισερχόμενοι στη διαδρομή του Μαραθωνίου (περίπου στο 37ο χλμ.). Τερματίζουν στο Λευκό Πύργο, κοινό σημείο τερματισμού όλων των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.
2.3 Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.:
Ώρα Εκκίνησης: 12:30
Αφετηρία : από το εμπορικό κέντρο “One SALONICA” (πρώην City Gate), επί της οδού Γιαννιτσών (περιοχή δυτικής εισόδου Θεσσαλονίκης).
Τερματισμός : Παραλία Θεσσαλονίκης - Πλατεία Λευκού Πύργου
Περιγραφή της Διαδρομής: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://ift.tt/1jUyGfZ, www.atgm.gr
Συνοπτικά:
Η εκκίνηση δίδεται επί της οδού Γιαννιτσών. Οι δρομείς κινούνται δυτικά και στρίβουν δεξιά στην οδό Κουμαρά. Κατόπιν, στρίβουν δεξιά και εισέρχονται στην οδό Μοναστηρίου. Στη συνέχεια στρίβουν δεξιά στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Έπειτα στρίβουν αριστερά και εισέρχονται στην οδό Καρατάσου (νέα δυτική είσοδος πόλης) και ακολουθώντας τις οδούς Ναυάρχου Κουντουριώτου και Λεωφόρο Νίκης, εισέρχονται στη διαδρομή του Μαραθωνίου και τερματίζουν στο Λευκό Πύργο, κοινό σημείο τερματισμού όλων των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.
Διαβάστε περισσότερα »
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video