ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αποκατάσταση και βελτίωση των υποδομών του παιδικού σταθμού Σκιάθου

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις του Δήμου Σκιάθου στο παιδικό σταθμό με σκοπό την αποκατάσταση των ατελειών και τη βελτίωση των υποδομών του κτιρίου έτσι ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο. 

O Δήμος Σκιάθου και η Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε στην αλλαγή του δικτύου ύδρευσης και στην επαναλειτουργία δύο παιδικών τουαλετών που παρέμεναν κλειστές για χρόνια, αποκατέστησε τις ηλεκτρικές ατέλειες με καινούργιο πίνακα παροχής ρεύματος, προχωρά στο βάψιμο του εσωτερικού και του προαυλίου χώρου του κτιρίου, έχει ήδη εξοπλίσει τον παιδικό σταθμό με τα απαραίτητα για τα παιδιά παιχνίδια ενώ σύντομα αναμένεται η αντικατάσταση της κουζίνας με καινούργιο και σύγχρονο εξοπλισμό. Επίσης έχουν ήδη παραληφθεί 25 στρώματα coco-mat.
Επιπλέον αναμένεται η επισκευή και αντικατάσταση των μονάδων κλιματισμού, η αποκατάσταση του στεγάστρου στο προαύλιο χώρο του κτιρίου όπως και η εγκατάσταση περίφραξης.
Όλα τα έργα και οι επισκευές στο παιδικό σταθμό πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του Δήμου Σκιάθου, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η τεράστια συνεισφορά της κα Γιαννούλας Κοκολιού και των εκπαιδευτικών όπως  και η βοήθεια των γονέων των παιδιών που από τη πρώτη μέρα βρίσκονται στο πλευρό των εκπαιδευτικών αλλά και των συνεργείων του Δήμου Σκιάθου.
Οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με στόχο πολύ σύντομα τα παιδιά της Σκιάθου να παραλάβουν ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές κτίριο.
Αρωγός ακόμα σε αυτή τη προσπάθεια ήταν η εταιρεία Coco-mat με τους  κυρίους Παύλο και Μιχάλη Ευμορφίδη να προσφέρουν 25 στρώματα.
Πηγή: www.taxydromos.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video