Υλικά
- 60ml ελαιόλαδο
- 1 κιλό καλαμαράκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, κομμένα
- 2 μέτρια κρεμμύδια, σε φετούλες
- 2 πράσα (μόνο το άσπρο) σε λεπτές ροδέλες
- 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
- ½ κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- 1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
- 500ml ζωμό λαχανικών, καυτό
- 50γρ. κουκουνάρι ψημένο
- 50γρ. σταφίδα κορινθιακή
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου