ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τουριστική προώθηση για τη Σκιάθο σε Ελλάδα και εξωτερικό

Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τη Σκιάθο από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Trivago, με στόχο τη διοργάνωση σεμιναρίου στους ξενοδόχους της Σκιάθου σε θέματα digital marketing.
Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου, στην οποία παρευρέθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, με εκπρόσωπο της MTC Group. Η παραπάνω εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική, όπως άλλωστε και η βοήθεια που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία στους συμμετέχοντες, χωρίς κανένα κόστος.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την έκθεση του Βερολίνου, σειρά επαφών με τουριστικά γραφεία και αεροπορικές εταιρίες, προκειμένου να προωθηθεί το νησί στο εξωτερικό και να προσκληθούν παράλληλα δημοσιογράφοι από το εξωτερικό, στη Σκιάθο.
Στο μεταξύ, πρωτοβουλίες παράλληλης προώθησης της Σκιάθου στην Ελλάδα, αναπτύσσει η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, με στόχο την ευρύτερη ανάπτυξη του νησιού. Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group πραγματοποιεί μεγάλη τουριστική προώθηση για τη Σκιάθο την περίοδο του Πάσχα, σε συνεργασία με μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.
Τέλος, η στρατηγική συμμαχία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου με το Αμερικάνικο Κολέγιο της Θεσσαλονίκης αναπτύσσεται και προχωράει σε συνεργασία με το Cesar Ritz (Ελβετία), Ηotel Institute Montreux (Ελβετία) και του St. Thomas University (Μαϊάμι USA). H συνεργασία αυτή θα είναι πολύπλευρη τόσο για τη Σκιάθο, όσο και για τα συμβαλλόμενα πανεπιστήμια και αναμένονται με ενδιαφέρον τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της παραπάνω συνεργασίας

Πηγή: www.taxydromos.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video