ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μια θεσσαλική πόλη στις 10 καλύτερες της Ευρώπης

Μια θεσσαλική πόλη στις 10 καλύτερες της Ευρώπης

Η μία αναγνώριση μετά την άλλη για υτήν την υπέροχη πόλη, που για χρόνια ζούσε στην σκιά των υπέροχων νησιωτικών πόλεων-χωριών, που κέρδιζαν τις εντυπώσεις με τα γραφικά τους τοπία.

Η πόλη πρόσφατα βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2016 ως ο καλύτερος προορισμός για οικογένειες εντός συνόρων.

Μετά από αυτήν την σπουδαία διάκριση η πόλη των Τρικάλων, ακόμα μία αναγνώριση έρχεται να επιβεβαιώσει πως είναι ένα ιδανικό μέρος να ζει κανείς, αλλά και να επιλέξει για μια απόδραση!

Εδώ και δύο ημέρες η πόλη ανήκει στην ομάδα των 10 ευρωπαϊκών που βελτιώνουν τη βιώσιμη κινητικότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες τους.

Το βραβείο €PEAN MOBILITY WEEK τιμά τις τοπικές αρχές που προωθούν σε εξαιρετικό βαθμό τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές τους σε μια στροφή προς πιο βιώσιμα μέσα μεταφοράς.

Ο Δήμος Τρικκαίων τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει προωθήσει έργα και αλλαγές στη συνείδηση των πολιτών, με πρώτο στόχο, τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της προσπελασιμότητας.

Ετσι, βραβεύτηκε για:
-Το δίκτυο ποδηλατοδρόμων
-Το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό
-Το Φωτοβολταϊκό Δέντρο
-Τις ερευνητικές δραστηριότητες για τους κατοίκους

Πηγή  travelstyle.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video