ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΘΛΙΨΗ στον Σκόπελο Χάθηκε ένα νέο παλικάρι μόλις 20 ετών σε τροχαίο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Με μια θλιμμένη είδηση ξύπνησε σήμερα το χωριό του Σκοπέλου Γέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα νωρίς το πρωί έγινε ένα σοβαρό τροχαίο στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες ένας 20χρονος καρφώθηκε με μηχανή πάνω σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού σε περιοχή της Αθήνας γυρνώντας από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Φ.Π γεννηθείς το 1996 δεν άντεξε στα τραύματα του και εξέπνευσε.

Όπως μάθαμε ο 20χρονος νεαρός έχει καταγωγή από τον Σκόπελο Γέρας, άλλα διαμένει με την αδελφή και τον Αδελφό του στην Αθήνα, και αυτές τις ημέρες θα ερχόταν στην Λέσβο για τις Πασχαλινές διακοπές του, δυστυχώς όμως ο θεός είχε άλλα σχέδια γι΄αυτόν.


Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φ.Π εγκαταστάθηκε στην Αθήνα δίπλα στον αδελφό του όπου σπουδάζει, για να δουλέψει εκεί σε συνεργείο αυτοκίνητων. Στην Αθήνα φοιτήτρια είναι και η αδελφή τους και συγκεκριμένα στον Πειραιά.

Να σημειώσουμε ότι η αδελφή του είχε είδη έρθει στην Λέσβο για τις διακοπές της.

Ο Φ.Π και η οικογένεια του ήταν πολλή αγαπητοί στην κοινωνία του Σκοπέλου Γέρας άλλα γενικά και σε όλη την Γέρα.

Είδη οι φίλοι του έχουν πλημυρίσει το προφίλ του στο facebook με εκατοντάδες μηνύματα θλίψης
Εμείς εδώ στο Lesvospostδεν έχουμε άλλο τίποτα να σημειώσουμε μόνο κουράγιο στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..Καλό παράδεισο

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video