ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων στη Λάρισα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων στη Λάρισα

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, μία 36χρονη και ένας 63χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στη Λάρισα η 36χρονη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και αφορολόγητου καπνού, έξι πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν σε τρεις οικίες που διατηρεί η 36χρονη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• κυνηγετική καραμπίνα, χωρίς άδεια κατοχής,
• 49 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου,
• 36 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή,
• 362,7 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και
• 88 κουτιά, περιέχον το καθένα 110 καπνοσύριγγες (τσιγάρα κενού περιεχομένου).

Επιπλέον, συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 63χρονος, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 19ης Μαϊου, προμηθεύτηκε από την 36χρονη ποσότητα αφορολόγητου καπνού, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από την κατοχή του αλλά και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατασχέθηκαν ένα κιλό χύμα αφορολόγητου καπνού και 19 αυτοσχέδια τσιγάρα, περιέχοντα χύμα αφορολόγητο καπνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video