ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτοψία Σε Έργα Υποδομής Που Υπέστησαν Ζημιές Στο Δήμο Σοφάδων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες καταγραφής των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν την το Δήμο Σοφάδων τις προηγούμενες μέρες.
Το πρωί της Πέμπτης, μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του Υπουργείου Υποδομών (ΕΥΔΕ-ΚΥΥ) και της Περιφέρειας Θεσσαλίας ξεκίνησαν τη διενέργεια αυτοψιών σε έργα υποδομής του αρδευτικού δικτύου (αντλιοστάσια κλπ), στην αγροτική οδοποιία, αλλά και σε υποδομές που υπέστησαν καταστροφές στον ορεινό όγκο του Δήμου, προκειμένου να γίνει ακριβής εκτίμηση του μεγέθους των ζημιών.
Το κλιμάκιο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Κατερίνα Σκρέτα, κ. Ταξιάρχης Ευαγγελογιάννης και Ευάγγελος Ζήσης οι οποίοι και ενημέρωσαν αναλυτικά για την υπάρχουσα κατάσταση και τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται, καθώς οι ζημιές υπολογίζονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Όπως τόνισαν απαιτείται να υπάρξει άμεση επιχορήγηση των αναγκαίων πιστώσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό προς τον δήμο Σοφάδων για την αποκατάσταση των ζημιών καθώς ο προυπολογισμός των Δήμων είναι αδύνατο να ανταποκριθεί πλήρως.
Αναλυτικότερα, ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Ευαγγελογιάννης υπογράμμισε:
Οι προτεραιότητες του Δήμου Σοφάδων είναι τρεις. Η ασφάλεια των πολιτών, η αποκατάσταση του δικτύου και των υποδομών και η διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις βλάβες που υπέστησαν οι περιουσίες τους. Η πολιτεία οφείλει να καταγράψει άμεσα τις ζημιές και να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάστασή τους.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video