ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γερμανικές εταιρείες φέρονται με σκαιότατο και βάναυσο τρόπο σε Ελληνικές εταιρείες

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εταιρείες δεν έχουν τέλος. Δεν φτάνει που αντιμετωπίζονται, από το ίδιο το ελληνικό κράτος, ως μηχανισμός εύρεσης πόρων και κάλυψης των τεράστιων ελλειμμάτων του, εφευρίσκοντας φόρους που δεν έχουν τελειωμό, ακόμα και αν έχουν ζημιές, τώρα έχουν προβλήματα και με τις εταιρίες του εξωτερικού, που αντιπροσωπεύουν.
Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει γιατί οι ξένοι, δεν μπορούν να καταλάβουν, τι μπορεί να συμβαίνει στην Ελλάδα, ακούν μόνο για τους τεμπέληδες Έλληνες, τους φοροφυγάδες και για αυτούς που ζητούν μόνο δανεικά και δεν πληρώνουν τα χρέη τους και μένουν με τις εντυπώσεις.
Δεν έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν γιατί έχουν πέσει οι πωλήσεις, γιατί δεν πληρώνονται εγκαίρως και γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις σε οτιδήποτε γίνεται με μια εταιρεία στην Ελλάδα.
Οι χειρότεροι όλων σε αντιμετώπιση είναι οι γερμανικές εταιρείες. Μάλιστα τα προβλήματα που έχουν οι Ελληνικές εταιρείες με τις Γερμανικές έχουν αυξηθεί, όπως μάθαμε επισήμως, τα τελευταία 2 χρόνια. Ιδιαίτερα δε μετά από τα capital controls.
Πρώτον δεν υπάρχει πλέον πίστωση σε Ελληνικές εταιρείες όπως υπήρχε παλιά. Απαιτούν όλο το ποσό αγοράς προκαταβολικά. Δεύτερον έχουν καταργήσει εκπτώσεις και άλλες διευκολύνσεις προς Ελληνικές εταιρείες.
Επίσης η υποστήριξη που παρέχουν σε περιπτώσεις service είναι εντυπωσιακά αργή, δίνοντας την εντύπωση ότι έχουν προτεραιότητα όλοι οι άλλοι πρώτα και μετά οι Έλληνες.
Είναι χαρακτηριστικό εταιρεία, όπως μας έγινε γνωστό, να μην στέλνει μηχάνημα πίσω που έχει σταλεί για επισκευή στην Γερμανία, ζητώντας από τους Έλληνες αντιπροσώπους τους εξωφρενικά ποσά και ας καλύπτεται το μηχάνημα από την εγγύηση. .....................

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video