ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1η παιδική ορειβατική κατασκήνωση από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η παιδική ορειβατική κατασκήνωση, που οργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα. Δέκα έξι μικροί φίλοι, ηλικίας από 7 μέχρι 16 χρόνων συμμετείχαν στην τριήμερη κατασκήνωση, στον χώρο του ορειβατικού καταφυγίου ‘’Ελατάκος’’ στα 1456 μέτρα υψόμετρο, σ ένα πανέμορφο τοπίο,  στις παρυφές των κορυφών Σουφλιστάρα και Πετσαλούδα των Αγράφων.
    Το πρόγραμμα περιελάμβανε δραστηριότητες, με την καθοδήγηση  έμπειρων συνοδών και εκπαιδευτών, όπως ορεινή πεζοπορία, μαθήματα προσανατολισμού, παιχνίδια σχετικά με τη φύση και το βουνό, αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια και φυσικά δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μπάνιο στη λίμνη Πλαστήρα, με τα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα με τις δραστηριότητες και να ζητάνε επίμονα να ξαναγίνει του χρόνου με περισσότερες μέρες διάρκεια.
    Ο ΕΟΣΚ ευχαριστεί τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς τους που του τα εμπιστεύτηκαν, τους φίλους που πρόσφεραν υλικά, αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση, και δίνει υπόσχεση να το συνεχίσει αυτό το εγχείρημα και τις επόμενες χρονιές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΕΟΣΚ στα τηλ: 6973695595 – 6974110853, στο http://ift.tt/1pvfwwW και στο http://ift.tt/1Wq2t6a και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο e-mail eoskarditsas@yahoo.gr













Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video