ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ - Τέλος τα λόγια.. Μόνο πράξεις..


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
Πολιτευτής Νομού Kαρδίτσας
Μέλος Επιτροπής Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
ΤΕΛΕΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ 

Κάθε έννοια αξιοπιστίας, αξιοπρέπειας, εργατικότητας και ειλικρίνειας έχουν χαθεί από τα λόγια των πολιτικών μας...Ο Ελληνικός Λαός είναι χορτάτος λαός. Έχει χορτάσει στα λόγια. “Θα” και “όταν” με το τσουβάλι, και εμπόριο ελπίδας με την οκά. Και όταν φτάσει η στιγμή για να γίνουν τα λόγια πράξεις, κάθε μα κάθε φορά, όλο κάτι συμβαίνει που αποτρέπει την πρόθεση να γίνει πραγματικότητα.




Κάθε έννοια της αξιοπιστίας, της αξιοπρέπειας, της εργατικότητας και της αυταπάρνησης, της ευπατρίας και της ειλικρίνειας έχουν χαθεί από τα λόγια των πολιτικών* μαςΈχουν χάσει οι λέξεις τις έννοιές τους, και μοιάζουν άδεια μπουκάλια χωρίς περιεχόμενο για διακοσμητικούς σκοπούς και μόνον. Οι πολιτικοί φρόντισαν να τις αραιώσουν και να τις αφοπλίσουν από κάθε έννοια, έτσι η εργασία έγινε “απασχόλησηη δημόσια τάξη έγινε “προστασία του Πολίτηη ασφάλιση έγινε “αλληλεγγύηη Παιδεία έγινε “εκπαίδευσηη αναλογικότητα έγινε “φοροαφαίμαξηη συνταγματικότητα έγινε “αποφασίζουμε και διατάσσουμε, και η παραγραφή έγινε “δικαίωση.

Ε, όχι λοιπόν, δεν τους πιστεύει κανείς άλλος πια τους επαγγελματίες πολιτικούς μας, εκτός από τους εύπιστους εαυτούς μας. Είμαστε οι μόνοι που πιστεύουμε πλέον τα ψέματά τους. Οι άλλοι τα θέλουν όλα από αυτούς γραπτώς. Να μη τους τρελάνουν και τελείως πια!

Η Ελλάδα χρειάζεται do-tanks (δεξαμενές πράξης) που θα πιάσουν ένα-ένα κάθε πρόβλημα από τα μαλλιά και θα το ξεπατώσουν, αντί να ξεπατώνουν την μεσαία τάξη στους φόρους όπως έχει συνηθίσει η εκλεκτή τάξη των πολιτικών μας. Χρειάζεται προσπάθεια και κόπο, και διαπραγμάτευση, και συγκατάβαση, και συνεργασία, και συμβιβασμό με την πραγματικότητα, και όλα εκείνα όσα είναι απαραίτητα για να γίνουν τα λόγια πράξεις, να ξανακερδηθεί η χαμένη μας αξιοπιστία και τελικά η ίδια μας η αξιοπρέπεια.
Πολιτική κάνεις για να αλλάξεις τις ζωές των ανθρώπων. Προς το καλύτερο...” Όλη η ουσία της πολιτικής σε δώδεκα λέξεις.

Χορτάσαμε από λόγια πια! Όχι άλλα λόγια!

Πράξεις τώρα...



Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video