ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγχαρητήρια του Δήμαρχου Τρικκαίων, στην ομάδα ρομποτικής του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων



Για την κατάκτηση της 8ης θέσης στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (Worldrobotolympiad - WRO2016)! Η ομάδα εκπροσωπεί για δεύτερη χρονιά το σχολείο και τα Τρίκαλα, στη διοργάνωση στο Νέο Δελχί της Ινδίας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν το έργο "Robots Go Green", το οποίο έχει σχέση με την συλλογή και τον διαχωρισμό απορριμμάτων. Τα απορρίμματα συλλέγονται από έξυπνο κάδο απορριμμάτων και καταλήγουν σε αυτόνομο εργοστάσιο, όπου πραγματοποιείται ο διαχωρισμός τους με βάση το υλικό τους.

Ο κ. Παπαστεργίου, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Δήμου Τρικκαίων και όλων των τρικαλινών, τόνισε ότι αυτή η διάκριση «συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ο Δήμος μας, είναι Δήμος της καινοτομίας. Κυρίως, ότι τα νέα παιδιά, με την καθοδήγηση και συμπαράσταση των γονιών και των εκπαιδευτικών, δημιουργούν το νέο, το σημαντικό». Και καταλήγει: «Αυτή η επιτυχία, σε παγκόσμια επίπεδο – όπως παγκόσμιο ήταν και το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό – επιβεβαιώνει ότι η στοχοθεσία και η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η σκληρή δουλειά, είναι στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία».

Στην αποστολή στην Ινδία μετείχαν οι μαθητές Γκούμε Λαυρέντιος, Ζιούτος Κωνσταντίνος, Καλαντζής Σωτήριος, Κατσίκας Στέφανος και οι εκπαιδευτικοί Ελευθερία Καραγιώργου και Κωνσταντίνος Μπλέκας.

Ο Δήμος Τρικκαίων θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό παρόμοιων προσπαθειών, σε κάθε επίπεδο.


Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video