ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μμμ.. ενδιαφέρον: Πως την πέφτουν οι σέξι τρικαλινές σ΄ έναν άνδρα;

Ένας άντρας στα Τρίκαλα.. για να τραβήξει τα βλέμματα μιας γυναίκας χρειάζεται να μην είναι λιγούρης. 
Με απλά λόγια, να μη κοίτα μια κοπέλα που θα τον πλησιάζει σαν να θέλει ντε και καλά να την απαυτώσει. 
Πολλές ωραίες γυναίκες στα Τρίκαλα, που πολλοί τρικαλινοί δεν τις κάνουν καμάκι, αναγκάζονται να πλησιάζουν τους άντρες σε κοντινή απόσταση, και με τη γλώσσα τους σώματος.. τους δείχνουν ότι θέλουν μια γνωριμία.   
Για να προσεγγίσετε το ενδιαφέρον μια τρικαλινής, πρέπει να δείχνετε χορτασμένοι απο το σεξ, και όχι πεινασμένοι ή πειναλέοι. 
Οι περισσότεροι άντρες τις βρίζουν στη παρέα τις κοπέλες, λέγοντας ότι είναι ψηλομύτες και άλλα μακακίες που δεν ευσταθούν στη πραγματικότητα.
Η κάθε γυναίκα έχει έναν διακόπτη προσέγγισης, άλλες γουστάρουν την βαρβατίλα σ έναν άνδρα, άλλες τον ρομαντισμό, και άλλες μια σοβαρή σχέση με σκοπό τον γάμο. Αναλόγως το κουμπί της γυναίκας φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου κάνοντας εκπαίδευση σε ένα μεγάλο καθρέπτη.
Μια γυναίκα απο ένστικτο και μόνο, θα χωθεί σ΄έναν άντρα που εμπνέει μια σιγουριά. Δεν θα πρέπει να είναι χαζοχαρούμενος στη παρέα όπως π.χ. είχα βγει με κάτι παλιούς φίλους ένα τριήμερο των αποκριών, και κάνανε σαν χαζοχαρούμενα όταν έβλεπαν καμιά κοπέλα δίπλα τους. Μιλάμε για πολύ ηλίθιους γίνεσαι ξεφτίλα με τέτοιους τύπους. 
Που να σε πλησιάσει η γκόμενα σε δαύτους, μετά μου έλεγαν δεν βρίσκουν γυναίκα για παντρειά ό,τι είναι ψηλομύτες, την έχουν δει μοντέλα και τέτοιες δικαιολογίες. 
Καθόμουν και τους άκουγα... και έλεγα απο μέσα μου άρε μαριγούλες Μαριγώ που είστε όλοι σας. 
Τους καρνάβαλους, τους γουρλομάτηδες, και τους αρκουδιάρηδες, τους έχουν μονάχα για φτύσιμο οι τρικαλινές. 
Αυτές που την πέφτουν στους άντρες είναι κυρίως άνω 35 ετών, αλλά και οι 25 άρες αρχίζουν να μπαίνουν στο παιχνίδι του φλέρτ. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video