ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανοιχτή επιστολή Ζαχαρούλας Γιαβρούτα-Λούδα προς κ. Παν. Δριτσέλη Βουλευτή Τρικάλων


Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τη σημερινή σας ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή και διέκρινα την αγωνία σας να ενημερώσετε σωστά τον κόσμο μιας και η αντιπολίτευση μόνο παραπληροφορεί.

Οπότε φαντάζομαι ότι μπορείτε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα για να ενημερωθούμε επιτέλους σωστά.

1. Γνωρίζετε πόσα οινοποιεία υπάρχουν στο Νομό που εκλέγεσθε;

2. Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί  δεν υπήρχε. Εσείς τον επιβάλλατε πέρυσι τον Ιανουάριο αγνοώντας τις κραυγές μας για την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα δεχόταν ο κλάδος μας. Ένας κλάδος που επηρεάζει πολλές ομάδες εργαζομένων-ακόμη- στη χώρα κι έχει προσφέρει τα μέγιστα στην εικόνα μας στο εξωτερικό πέρα όλων των άλλων.

3. Γνωρίζετε τι διαδικασίες έπρεπε να ακολουθήσουμε –γραφειοκρατικές και οικονομικές-  για να ενταχθούμε στο νέο καθεστώς;

4. Γνωρίζετε ότι πληρώνουμε ΕΦΚ για κρασί που εξάγεται στη Γερμανία πχ και δεν έχουν φορολογική αποθήκη; Και δεν έχουν φορολογική αποθήκη (οι Γερμανοί εννοώ) μαντέψτε γιατί. Γιατί δεν έχουν φόρο στο κρασί! Και μάλιστα ενημερωθήκαμε από το Τελωνείο ότι από φέτος θα ακολουθούμε άλλη διαδικασία προκειμένου να μην πληρώνουμε ΚΑΙ ΦΠΑ! Ναι, ναι στις εξαγωγές αναφέρομαι.

5. Έχετε προσπαθήσει ποτέ να εξάγετε κάτι σε άλλη χώρα ή γνωρίζετε ανθρώπους που το παλεύουν;

6. Μπορείτε να μας απαντήσετε εσείς τι προσδοκούσατε να εισπράξετε από το φόρο και τι τελικά εισπράξατε το 2016; Ρωτώ εσάς γιατί σε αντίστοιχη ερώτηση συναδέλφων σας ο κ. Τσακαλώτος απάντησε στην συγκεκριμένη ερώτηση έξι μήνες μετά επισυνάπτοντας το νόμο. Φαντάζομαι ότι τόσο του πήρε για να μάθει ποιος είναι ο νόμος.

7. Έχετε ενημερωθεί για τη ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος μας;

Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω σταματώ εδώ και περιμένω με αγωνία την απάντησή σας.
 
Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα
Γραμματέας Τ.Ο. Νομού Τρικάλων
Αγρότισσα
Κάτοικος Διάβας Καλαμπάκας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video