ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τον Αλμυρό

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τον Αλμυρό

Επαφές στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων που απασχολούν το Δήμο Αλμυρού, είχε χθες Δευτέρα ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Εσερίδης.

Αρχικά, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών και συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Κωνσταντίνο Πουλάκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα που αφορά τον προγραμματισμό στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου, με την έγκριση κατανομής θέσεων τακτικού προσωπικού. Επίσης, αναφορά έγινε στα προβλήματα που έχουν προκύψει, για την κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού.
Ο Γενικός Γραμματέας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, δήλωσε ότι κατανοεί πλήρως τη σπουδαιότητα του προβλήματος που αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού, υποστήριξε με θέρμη το αίτημα του Δημάρχου και εκδήλωσε ζωηρά τη συμπαράστασή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.


Στη συνέχεια, ο κ. Εσερίδης επισκέφθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη. Η συνάντηση, η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα. Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η Λιμνοδεξαμενή Ξεριά, η κατασκευή συνοδών έργων αρδευτικού δικτύου και η πρόβλεψη για έργα ύδρευσης της περιοχής.
Ο Υφυπουργός, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου, να επισκεφθεί την περιοχή του Αλμυρού για μια γενικότερη ενημέρωση των αγροτών.
Ο διάλογος ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την έκβαση της συζήτησης και την υπόσχεση για αμοιβαία συνεργασία σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες μας.


Τέλος, ο Δήμαρχος Αλμυρού συναντήθηκε με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου. Η εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους, κινήθηκε κυρίως, γύρω από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με την ανταλλαγή των οικοπέδων για την κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού. Μίλησαν για τα ζητήματα που έχουν τεθεί σχετικά με την ανταλλαγή και συζήτησαν για τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση για αμοιβαία συνεργασία, ώστε από κοινού να λύνονται τα προβλήματα προς όφελος πάντα των πολιτών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video