ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Mια σπάνια και μοναδική ημερίδα που αφορά τη ζωή και την καθημερινότητα όλων...


Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου  2017 στις 10.00 π.μ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΙΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ" ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΝΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων» διοργανώνει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων, τo ΤΕΙ Θεσσαλίας, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το Επιμελητήριο Τρικάλων, τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων και την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας ημερίδα με θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου  2017 στις 10.00 π.μ.



Διακεκριμένοι καθηγητές και επιστήμονες θα μιλήσουν αναπτύσσοντας τα παρακάτω θέματα :
Αλλαγές στις θρεπτικές απαιτήσεις των ηλικιωμένων.

Διατροφή και ανοσοποιητική ικανότητα στους ηλικιωμένους.
Διατροφή και διανοητική λειτουργία στην Τρίτη ηλικία.
Κοινωνικοί και ψυχολογικοί παράγοντες, που επηρεάζουν τη διατροφή των ατόμων Τρίτης ηλικίας.
Πρόσληψη υγρών και μείωσης αλατιού σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν Ιατροί, Φαρμακοποιοί, Ψυχολόγοι, Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές , Νοσηλευτές, Τραυματιοφορείς, Μάγειροι, κ.α.

Στους  συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»  και τέως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Νίκος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ. , τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καλούν όλους τους  φορείς και τους πολίτες να παρακολουθήσουν μια σπάνια και μοναδική ημερίδα που αφορά τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.
Η παρουσία Πανεπιστημιακών Καθηγητών και Εξειδικευμένων Επιστημόνων εγγυάται ότι η ημερίδα θα έχει ουσιαστικά και χρήσιμα αποτελέσματα.
    
 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video