ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συναυλίες για Φεστιβάλ Κιθάρας στον Βόλο

Το ιστορικότερο κιθαριστικό φεστιβάλ της Ευρώπης ξεκινάει στις 7 Ιουλίου, στον Βόλο.

Πρόκειται για το 34ο Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου (17ο Θερινό), που έχει συνολικά φιλοξενήσει, πάνω από 10.000 κιθαριστές, στα χρόνια της πολιτιστικής δράσης του.

Είναι το μοναδικό Φεστιβάλ Κιθάρας παγκοσμίως που διεξάγεται δύο φορές τον χρόνο χειμώνα-καλοκαίρι.

Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις κιθάρας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Φουντούλη, με τη συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο διεθνούς φήμης Βολιώτης συνθέτης – κιθαριστής Γιώργος Φουντούλης.

Επίσημοι προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ, θα είναι ο «θρύλος» της κιθάρας Βαγγέλης Μπουντούνης και η διάσημη σολίστ Μάρω Ραζή, που με το Κιθαριστικό Ντουέτο της Sony Classical Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), θα συμπράξουν με την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, στην κύρια συναυλία του Φεστιβάλ, το Σαββάτο 8 Ιουλίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Ξεχωριστές παρουσίες στο φεστιβάλ, θα είναι ο κορυφαίος Αμερικανός Σολιστ και καθηγητής κιθάρας David Grimes και ο περίφημος κιθαριστής Μιχάλης Σουρβίνος.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν ο σπουδαίος δάσκαλος και σολίστ Αντώνης Μυτακίδης, ο Τρικαλινός μετρ του φλαμένκο Σπύρος Τσιώλης, οι πολυβραβευμένοι σολίστ, Γιώργος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης, Κατερίνα Καρυώτη, Δημήτρης Μπάρδας, Χριστόδουλος Μπενετάτος και οι καλλιτεχνικοί διευθυντές των Κιθαριστικών Ορχηστρών Τάσος Ιωακειμίδης (Νέας Ιωνίας Βόλου), Γιώργος Αγιάσογλου (Χίου), Δημήτρης Σβυντρίδης (Θράκης), Γιάννης Μποκέας (Καλλιθέας), Ισίδωρος και Γιούλα Αντωνίου (Δυτ. Μακεδονίας και Καστοριάς) και Πέτρος Ρίστας (Ημαθίας).

Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ θα δοθούν στον Πολυχώρο Φουντούλη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό του Βόλου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video