ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα ψέματα Τσίπρα για την αξιολόγηση


Τι μας έλεγαν καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της διαπραγμάτευσης; Τρία πράγματα: Πρώτον: «Δεν θα υποχωρήσουμε από τις κόκκινες γραμμές», «δεν θα λάβουμε νέα μέτρα ούτε ενός ευρώ». Αυτά έλεγε ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Τελικά, παίρνει μέτρα 3,6 δις.

Δεύτερον, μας έλεγαν πως ό,τι και να γίνει, αυτοί θα προστατεύσουν τους πιο αδύναμους. Και πλήττουν ακριβώς αυτούς. Διότι με το τέταρτο Μνημόνιο, επιβαρύνονται κυρίως οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Και τρίτον, έλεγαν ότι δεν θα δεσμεύσουν τη χώρα μετά τη λήξη της θητείας τους. Και κάνουν ακριβώς αυτό. Παίρνουν μέτρα σήμερα, για μετά το 2018, δεσμεύουν τη χώρα σε υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια.

Μιλούν για έναν κύκλο που έκλεισε. Μόνο που τα ίδια ακριβώς έλεγαν και πέρυσι, στις 22 Μαΐου 2016. Έλεγαν ότι είναι οι τελευταίες δύσκολες αποφάσεις.

Λένε ότι μείωσαν τη λιτότητα, ενώ έχουν λάβει 8,5 φορές περισσότερα μέτρα από ό,τι προέβλεπε το «e-mail Χαρδούβελη». Και 4 φορές περισσότερα μέτρα από όσα ζητούσε το Δ.Ν.Τ., το 2014, από τη δική μας Κυβέρνηση.

Και ενώ, το 2016, υπέβαλαν τους πολίτες σε οκταπλάσια λιτότητα από ό,τι είχε ζητηθεί. Πάντα σε βάρος των ασθενέστερων. Φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας «αγαπάει» τόσο πολύ τους φτωχούς, που κάνει τα πάντα για να γίνονται διαρκώς περισσότεροι...
 
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ                              
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ
 
Ο Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας                                                                    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video