ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κ. Αγοραστός: ««Οδηγούμαστε μέσω των fake news (ψευδείς ειδήσεις) σε ελεγχόμενες δημοκρατίες στην Ευρώπη»

«Οδηγούμαστε μέσω των fake news (ψευδείς ειδήσεις) σε ελεγχόμενες δημοκρατίες στην Ευρώπη κι ως εκ τούτου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή», προειδοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εν όψει της σημερινής συνεδρίασης της ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών στις Βρυξέλλες.
«Παραφράζοντας τoν Ελί Βιζέλ (Elie Wiesel) θα έλεγα ότι αν κάτι μπορεί να σώσει την Ευρώπη αυτό είναι η μνήμη. Γιατί, ελπίδα χωρίς μνήμη είναι σαν μνήμη χωρίς ελπίδα. Συνεπώς, στις αποφάσεις που λαμβάνουμε στην ΕΕ πρέπει να έχουμε μνήμη», επισήμανε, παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ.
Ο κ. Κ. Αγοραστός εξέφρασε την άποψη πως «οι πολίτες, δεν νιώθουν ούτε τη σταθερότητα ούτε την ασφάλεια στην ΕΕ και αυτό πρέπει να μας απασχολήσει ως προς την αποτελεσματικότητα των αποφάσεών μας. Σήμερα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ευρωπαϊκή κοινωνία, η οποία έχει οδηγηθεί μακριά από τη φυσική της ισορροπία όσον αφορά τις αγορές, την ευρωπαϊκή κοινωνική ομοιογένεια, την ισότητα και την παραγωγικότητα. Κι η επιστροφή στη φυσική ισορροπία θα έχει πολιτικό κόστος που το βιώνουμε», προειδοποίησε.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αξιολόγησε ως «καλό για την Ευρώπη το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία» κι έκρινε επιβεβλημένο να συσταθεί επιτροπή διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ καθώς, όπως πρόσθεσε, «έχει δείξει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει γρήγορα και με ασφάλεια τις κρίσεις.
Αυτό θα είναι βήμα μεγαλύτερο από το κενό και θα αποτελέσει τη διαφοροποίηση σε σχέση με τις υφιστάμενες πεπατημένες, κλασικές, παρωχημένες διαδικασίες. Αντί να τρέχουμε πίσω από τα προβλήματα, οφείλουμε να προετοιμάζουμε τις λύσεις», σημείωσε.
Ειδική αναφορά έκανε και στο BREXIT, προτείνοντας η επιτροπή που θα το διαχειριστεί «να τολμήσει να προχωρήσει σε ρηξικέλευθες αποφάσεις για να αλλάξουμε τη ροή στην Ευρώπη».

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video