ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απάντηση των Αustrian Boys στον Αχ.Μπέο: Χαρήκαμε που ξεμπλέξαμε από όσους υπονόμευσαν και χρέωσαν την ομάδα μας

Απάντηση των Αustrian Boys στον Αχ.Μπέο: Χαρήκαμε που ξεμπλέξαμε από όσους υπονόμευσαν και χρέωσαν την ομάδα μας

Σε ανακοίνωσή τους για τη δημιουργία νέας ομάδας που προωθείται στον Βόλο με τη στήριξη του Αχ.Μπέου, τον οποίο αποκαλούν τέως δήμαρχο,  οι Αustrian Boys τονίζουν τα ακόλουθα:

«Μετά το διάγγελμα του τέως δήμαρχου για τη δημιουργία της νέας ομάδας στην πόλη μας και την αναφορά του για άλλη μια φορά στο σύλλογό μας , έχουμε την υποχρέωση εκ μέρους των οπαδών μας να απαντήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με χαρά μας να καλωσορίσουμε αυτήν την ομάδα, με χαρά μας να αποκτήσουμε έναν ακόμη αντίπαλο. Χαρήκαμε ιδιαιτέρως που ξεμπλέξαμε μια και καλή από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους που άφησαν την ομάδα πέρυσι να γράψει το πιο μελανό κομμάτι της ιστορίας της, που χρέωσαν την ομάδα, που ξεχάσαμε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, που κατάφεραν να μας κολλήσουν την ταμπέλα του ανεπιθύμητου και σε όποιο γήπεδο ταξιδεύαμε να μας βρίζουν.

Η ομάδα μας και οι οπαδοί μας εξιλεώθηκαν, καθαρίσαμε και πλέον σε όποια κατηγορία και να είμαστε, είμαστε περήφανοι για τα 80 χρόνια ιστορίας της και σε αυτήν την ιστορία δεν ανήκουν όλα αυτά τα άτομα του μαύρου παρελθόντος που συνεχίζουν να υπονομεύουν την ομάδα μας και πλέον επίσημα μετά την αναγγελία της νέας ομάδας. Η παρουσία τους στο γήπεδο απαγορεύεται.

Περιμένουμε με αγωνία το γνωστό Κινέζο επιχειρηματία κ.ΤΣΑΝ, μόλις τελειώσει από το Survivor, να επισκεφτεί την πόλη μας και να αναμετρηθούμε σε φιλικό αγώνα το καλοκαίρι με τη νέα ομάδα της πόλης KAWASAKI VOLOS»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video