ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βολιώτης κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του

Βολιώτης κατηγορείται ότι βίασε την εγγονή του

Βολιώτης παππούς κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση της ίδιας του της εγγονής… Η υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα ύστερα από τρεις και πλέον μήνες από την φερόμενη τέλεση της πράξης και προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία. Σχετική δίωξη έχει ασκήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ύστερα από καταγγελίες που φέρονται να έκαναν οι ίδιοι οι γονείς και το παιδί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες από εισαγγελικές πηγές, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών τετελεσμένη και σε απόπειρα και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον 70χρονου Βολιώτη. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές την καταγγελία φέρεται να έκανε στις αστυνομικές αρχές τον Μάρτιο η μητέρα του κοριτσιού και η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκήσει δίωξη. Το κορίτσι είναι 11 χρόνων σήμερα.

Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα γίνει η εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο ή όχι ο 70χρονος παππούς, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζεται πως ο 70χρονος είναι αθώος, πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο παππούς βρίσκεται σε αντιδικία.

Σημειώνεται πως η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρονου από τον γιό και τη νύφη του.

Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν υπάρχουν ευρήματα. Ο 70χρονος έχει απολογηθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με το Άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα, παράγραφος 1,  «όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά, με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη, τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351Α, ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών, β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δυο ετών».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video