ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Τρόμος» στα ξενοδοχεία της Λάρισας: Άγνωστος «χτυπά» ρεσεψιόν τη νύχτα!

«Τρόμος» στα ξενοδοχεία της Λάρισας: Άγνωστος «χτυπά» ρεσεψιόν τη νύχτα!

Έντονη ανησυχία μα και φόβος διακατέχει τα τελευταία 24ωρα εργαζόμενους σε ξενοδοχεία της Λάρισας, καθώς υπάλληλοι έπεσαν θύματα άγνωστου άνδρα που επιχείρησε να «χτυπήσει» ρεσεψιόν τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com τουλάχιστον δύο περιστατικά καταγράφηκαν ήδη σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης κατά τη νυχτερινή βάρδια, ενώ ο άγνωστος άνδρας εκμεταλλευόμενος το προχωρημένο της ώρας, τη μειωμένη κίνηση και το γεγονός πως ο ρεσεψιονίστ βρίσκεται μόνος του στο χώρο επιχειρεί να αποσπάσει την προσοχή του υπαλλήλου με προφανή στόχο τη ληστεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άγνωστος άνδρας, ηλικίας 45-50 ετών, με πρόφαση την κατανάλωση αναψυκτικού και βγάζοντας το ρεσεψιονιστ από το πόστο του επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα και χρήματα σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές περιπτώσεις και πάντα κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Ήδη τα περιστατικά έχουν κυκλοφορήσει ανάμεσα στους υπαλλήλους που εργάζονται σε ξενοδοχεία της πόλης, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί σχετικά και από τις διευθύνσεις των ξενοδοχείων, με τους περισσότερους να μην κρύβουν την ανησυχία τους παίρνοντας φυσικά και τα ανάλογα μέτρα προφύλαξης.

Πηγή: onlarissa.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video