ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Nammos: Η ιστορία της ψαροταβέρνας που έγινε το σύμβολο της σπατάλης



Η ερημική παραλία που έγινε η απόλυτη πολυτέλεια


Το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast τοποθέτησε  το Nammos στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα beach clubs του κόσμου για το 2017.

Πασίγνωστοι σταρ από όλο τον πλανήτη, τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και μοντέλα βρέθηκαν στις ξαπλώστρες του.

Από εδώ ξεκίνησε και το...φαινόμενο κράτησης ξαπλώστρας με τιμές που αγγίζουν τον ουρανό. Eδώ γίνονται οι συναυλίες που τα εισιτήρια είναι πανάκριβα, οι σαμπάνιες ακόμη πιο ακριβές και η είσοδος απρόσιτη για τους θνητούς! Πότε όμως εμφανίστηκε αυτό το μαγαζί που έγινε τόσο διάσημο και υπερπολυτελές;



Πάμε πίσω στη Μύκονο του 1967, όπου εκεί ζούσαν ο Κυριάκος Αγγελετάκης και η γυναίκα του Ελένη. Σε ένα περιβόλι με μια ταβέρνα.  Η παραλία Ψαρού εκεί δίπλα ήταν μια υπέροχη παραλία που τη γνώριζαν ελάχιστοι, και την επισκέπτονταν ακόμη λιγότεροι, οι οποίοι έφταναν στην περιοχή με βαρκούλα.

Τρία χρόνια αργότερα, το 1970, ο αδερφός του Αγγελετάκη Ανδρέας, αγοράζει κι άλλη γη στο σημείο, και η ταβέρνα επεκτείνεται. Το 1985 με το που αναλαμβάνει ο γιος του Ανδρέα ο Κυριάκος όλα αλλάζουν! Τη δεκαετία του '90 όταν άρχισαν οι σπατάλες των Ελλήνων η Ψαρού άρχισε να "κάνει όνομα" με τζίρο 4 εκατομμύρια δραχμές τη μέρα.



Το 2002 μπαίνουν στο παιχνίδι δυο Μυκονιάτες και ένας Αιγύπτιος! Ο Ζαννής Φραντζέσκος, μπάρμαν στο «Caprice», προτείνει στον Κωνσταντή Κουσαθανά και στον Σάμι Ιμπραήμ, πρώην ιδιοκτήτη του ιταλικού εστιατορίου «La Casa», να φτιάξουν το «Nammos».  Και η Ψαρού έγινε πολυτελής! Από την πρώτη σεζόν έκανε τζίρο 1.5 εκατομμύριο ευρώ!



Πέρυσι, στο Nammos κατασκευάστηκαν 4 καμπάνες των 5.000 δολαρίων ευρώ την ημέρα, με ένα γεύμα επτά πιάτων για έξι άτομα, αποκλειστική χρήση ενός τεράστιου υδρομασάζ και ενός μπάτλερ.

Από τη Mariah Carey, τον Leonardo Di Caprio ως την Kendall Jenner και την Bella Hadid, το Nammos έχει φέρει στην παραλία της Ψαρούς τα πιο κορυφαία ονόματα της διεθνούς showbiz. Είναι λογικό λοιπόν φέτος, το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast να δώσει στο Nammos τον τίτλο του καλύτερου beach club του κόσμου για το 2017.













Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video