ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπογιές στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στον Βόλο από αναρχικούς

Μπογιές στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στον Βόλο από αναρχικούς

Eπίθεση με μπογιές στα γραφεία των Γενικών Αρχείων του Κράτους στον Βόλο έκαναν αναρχικοί το βράδυ στις 30 Αυγούστου.  Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν αναρχικοί με κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Indymedia.

Στο κείμενό τους οι αναρχικοί αναφέρουν:

«Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε παρατηρητές/τριες ενός καλοστημένου παιχνιδιού του συμπλέγματος της δικαστικο-αστυνομικης εξουσίας και του κεφαλαίου που θέτει σε στόχαστρο όλα τα κομμάτια του ανατρεπτικού κινήματος σε όλον τον κόσμο. Από τον ελλαδικό χώρο και τις υποθέσεις της Ηριάνας/Περικλή και του Παναγιώτη Ζ., από την Ιταλία και τους συντρόφους της επιχείρησης scripta manent, μέχρι την Γερμανία και το κλείσιμο του γερμανικού μέσου αντιπληροφόρησης Indymedia, έως την αργεντινή και την Χιλή, μπάτσοι δικαστές και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι εξαπολύουν ένα κυνήγι με κάθε μέσο που διαθέτουν σε οποιοδήποτε αντιστέκεται στην βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Καταγραφή διευθύνσεων και καταχώρηση προσωπικών στοιχείων στις βάσεις της Κρατικής Ασφάλειας, παρακολουθήσεις κατοικιών και ατόμων, εισβολές σε αυτοοργανωμένους χώρους και ποινικοποίηση συγγενικών και φιλικών σχέσεων. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα χαρτί στα χέρια του κράτους για την αποτροπή των ριζοσπαστικών κινήσεων για την δημιουργία μιας κοινωνίας ευυπόληπτων πολιτών, καλοθελητών και ρουφιάνων.

Έτσι, στα πλαίσια της εβδομάδας διεθνούς αλληλεγγύης στους/ις αναρχικούς/ές κρατούμενες/ους, το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου επιτεθήκαμε και βανδαλίσαμε τους τοίχους του κτηρίου των Γενικών Αρχείων του κράτους (παράρτημα νομού Μαγνησίας).

Αλληλεγγύη σε όλα τα έγκλειστα και διωκόμενα συντρόφια σε όλο τον κόσμο.

Άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας Β.Λ., του Περικλή και του Παναγιώτη Ζ.

Αλληλεγγύη στους κατειλημμένους χώρους
που αποτελούν τροχοπέδη στους ρυθμούς της κανονικότητας»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video