ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Αμήχανη" και... ασαφής η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για το δάσος Ελαφίου !

(Είδατε τι κάνει το... "ιδιοκτησιακό" καθεστώς;)

Η... "κυβέρνηση" (λέει η ανακοίνωση) στο... "σύνολό της" δηλώνει:

- "Προτεραιότητα της δράσης μας η προστασία του δάσους, του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και λειτουργούμε με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της αειφορίας"...!



- Οι βουλευτές του δεσμεύονται να επισκεφτούν άμεσα το Ελάφι



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση διαβούλευση με όλους τους φορείς και καμία μονομερής ενέργεια στο δάσος του Ελαφίου.

Σε συνέχεια του ζητήματος που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δάσους του Ελαφίου, είναι απαραίτητο να τονιστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση στο σύνολό της, θέτουν ως πρώτη και μοναδική προτεραιότητα της δράσης τους την προστασία του δάσους, του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και λειτουργούν με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της αειφορίας και την προάσπιση των δημοσίων και κοινωνικών αγαθών.

Στο πλαίσιο αυτό, η δέσμευση για καμία μονομερή ενέργεια στο δάσος του Ελαφίου είναι δεδομένη, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει ευρεία διαβούλευση με τον αρμόδιο για τα δάση Υπουργό κύριο Σωκράτη Φάμελλο, ώστε να δοθεί μία οριστική λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των δασών, με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών στις αποφάσεις που σχετίζονται με το μέλλον των κρίσιμων αυτών φυσικών πόρων.

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος, ότι το δάσος του Ελαφίου, όπως αντίστοιχα και πάρα πολλά δάση στην Ελλάδα, δεν προστατεύτηκαν επαρκώς όλα τα προηγούμενα χρόνια από τη νομοθεσία.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα αποκατάστασης της προστασίας του δασικού αποθέματος και σε νομοθετικό επίπεδο, με την κατάρτιση των δασικών χαρτών, αλλά και σε διαχειριστικό επίπεδο, με την αύξηση του επιπέδου προστασίας του δασικού πλούτου.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεσμεύονται να επισκεφτούν άμεσα το Ελάφι και να συζητήσουν με τους κατοίκους όλες τις δυνατότητες δράσης σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video