ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πως θα βγάλετε γκόμενα στα Τρίκαλα.

Πολλοί άντρες στα Τρίκαλα δεν έχουν κάποια σχέση, και βγαίνουν στα μπαράκια.. μπας και τους κάτσει καμιά φάση. Εκεί στα μπαρ απλά κοιτάζουν καμιά κοπέλα και αυτό είναι όλο κι όλο. 
Όταν βγαίνουμε έξω στα Τρίκαλα, δεν βγαίνουμε μπουλούκι απο άνδρες, γιατί αυτό λακίζει τις γυναίκες.
Στα μπαρ όταν πάμε, δεν κολλάμε αμέσως τις γυναίκες, αυτές θα σας θεωρήσουν λιγούρηδες και πειναλέους σεξουαλικά και θα απομακρυνθούν απο κοντά σας. 
Προτιμάμε να καθίσουμε κάπου κοντά στο μπαρ, αλλά πάντα.. να έχετε ένα κάθισμα να κάθεστε διότι, πολλές κοπέλες κάθονται στο μπαρ και θέλουν να κάνουν κάποια γνωριμία με άνδρα, και εσείς μπορείτε να τις προσφέρετε το σκαμπό να αφήσει το μπουφάν-παλτό και χωθείτε με τρόπο. 
Όταν μια κοπέλα δεν σας δίνει σημασία μην ασχολείστε άλλο μαζί της, κοιτάτε να τη πέσετε αλλού. 
Οι περισσότερες κοπέλες στα Τρίκαλα, δεν ξέρουν απο καμάκι, μιας και αυτό είναι είδος προς εξαφάνιση, και μπορεί στην αρχή να "κλοτσήσουν" απο αμηχανία. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ευγενικοί, και σιγά σιγά να απλώνεστε προς την κοπέλα.
Οι ντροπές μη φάω χυλόπιτα και τέτοια θα πρέπει να θεωρούνται μέσα στο παιχνίδι του φλερτ. 
Αν δεν ενδώσει η πρώτη κοπέλα θα ενδώσει κάποια άλλη, και γι΄αυτό μη σταματάτε να κάνετε φλερτ με τρόπο διακριτικό στις γυναίκες. 
Θα κάνετε καμάκι μόνο σε όσες κοπέλες είναι κοντά προς τα εσάς, και ποτέ όταν είναι μακριά σας. Τα σφηνάκια κερασμένα, και αυτά του τύπου να τα ξεχάσετε, δεν πιάνουν σε σοβαρές κοπέλες. 
Να θυμάστε πάντα, πως μια γυναίκα ελεύθερη, βγαίνει έξω στα μπαρ για να κάνει καμία γνωριμία με άντρα. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video