ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς να ΚΑΝΕΤΕ το τέλειο SEX! Οδηγίες για ΚΑΥΤΟ κρεβάτι!

Ζώα, αυτοκρατορίες, κυβερνήσεις , λαοί, γήινοι και εξωγήινοι…. ένα κοινό έχουν , ένα όλοι αναζητούν για ένα όλοι πολεμούν και πεθαίνουν…: για το σεξ! Και φυσικά για ό,τι έχει να κάνει με αυτό! Μίλα δίχως ντροπή για αυτό… ξέρεις πόσο καλό θα σου κάνει; Στην καθημερινότητά σου, στους διπλανούς σου που θα σταματήσεις να μιζεριάζεις και να ζεις με φαντάσματα και σκιές τριγύρω σου, στον γείτονά σου που θα σε βλέπει και θα ξερογλύφεται γιατί θα ξέρει ότι το κάνεις , το κάνεις συχνά και το κάνεις δυνατά…. Στην ξαδέρφη της ξαδέρφης εκείνη την ανοργασμικιά που έχει δέκα πτυχία και αράχνες ανάμεσα στα πόδια της, στον τύπο από το γυμναστήριο που σίγουρα τον τσίμπησαν μέλισσες και ξέχασε να πάρει το αντι-αλλεργικό του και του έμεινε το φούσκωμα…. Στο σύντροφο ή τον σύντροφό σου που άρχισε να σε βλέπει σαν το φιλαράκι που σέβεται και αγαπά αλλά “χάθηκε” η φλόγα…. Βάλε φωτιά στο κρεβάτι σου και άλλαξε τη ζωή σου!

Παρέα γυναικών κάθονται για καφέ, μετά τα ψώνια, μετά τη δουλειά, μετά από μια δύσκολη νύχτα της μιας, προβληματισμούς γάμων και συγκατοικήσεων της άλλης, θέμα εγκυμοσύνης της επόμενης… κι αρχίζουν να μιλούν αναλυτικά για το σεξ. Τι τις πείραξε, τι δεν έγινε σωστά, τι έγινε εξαιρετικά, τι πήγε τέλεια και τι ακόμα απομένει. Πιο δίπλα μια παρέα αντρών…. ρωτάει ο ένας τον άλλο «Τι έγινε;Την πήδηξες;» , «Όλα καλά! Δεκάλεπτο και πίπα. Πηδηχτήκαμε σαν τα ζώα στο 2ωρο πήρε ταξί και εξαφανίστηκε» απαντά ο άλλος.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα. Όλοι και όλες , θεωρούμε ότι ξέρουμε τα πάντα γύρω από το σεξ αλλά γιατί κανείς δεν μιλά ποτέ ανοιχτά και αληθινά 100% για αυτό;



Γυναικείος Οργασμός… ο ανεξερεύνητος!

Εκτός από τις γνωστές λειτουργίες: ότι δηλαδή ο κόλπος σίγουρα μακραίνει και σκληραίνει, ενδυνάμωση της καρδιάς , καλυτέρευση της πίεσης, οι μύες τεντώνονται, η κλειτορίδα και τα χείλη γύρω από αυτήν γυμνάζονται, αξίζει να σημειώσουμε το εξής: Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι ο οργασμός βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου (αφού κατά τη διάρκειά του ενισχύει την παραγωγή της ωκυτοκίνης, μιας ορμόνης που έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων στο μαστό). Επίσης, ωφελεί στις γεννήσεις με ασφάλεια καθώς επίσης οι οργασμοί κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας μπορεί να προστατεύσει από την ενδομητρίωση.

Το σώμα μιλάει ενώ αλλάζει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης και σίγουρα σε κατευθύνει στην ευχαρίστηση αρκεί να ακούσεις σωστά τι λέει. Όσο καλύτερα λοιπόν γνωρίζουμε αυτές τις αλλαγές, τόσο καλύτερα λένε οι ειδικοί μπορούμε να λειτουργήσουμε κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής.



Αυνανισμός: ο γιατρός της ψυχής και του σώματος!

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες το 95% των ανδρών και το 89% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν αυνανιστεί. Και σίγουρα δεν ωφελεί μόνο τους άντρες αλλά και τις γυναίκες. Πώς;;;

1) Προς Θεού! Δεν είναι επιβλαβής μέθοδος.

2) Χαλάρωση και τέλειος, γρήγορος ύπνος!

3) Ο οργασμός, μας δείχνει νεότερες και ζωντανές.

4) Η λίμπιντο μας συντηρείται σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που θα ικανοποιήσει απόλυτα και τον καλό μας.

5) Γυμνάζονται οι μύες της μήτρας και μπορούμε να διατηρούμε σε καλή φυσική κατάσταση το όργανο αυτό.

6) Δείχνουμε εμείς καλύτερα τον τρόπο που μας αρέσει στον σύντροφό μας. Γιατί σίγουρα εσύ γνωρίζεις περισσότερο από τον καθένα το σώμα σου.

7) Ακόμα και ο σύντομος οργασμός κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης βοηθάει.



Φιλί: το ξόρκι!

Η μαγεία ενός φιλιού… μπορεί να αναστατώσει ολόκληρο το κορμί, πέρα από κάθε άλλο άγγιγμα ή ερωτικό παιχνίδι ή κόλπο.

Τα νεύρα που βρίσκονται στα χείλη μας είναι συνδεδεμένα με τα νεύρα των γεννητικών οργάνων. Όταν τα χείλη ενωθούν τα γεννητικά όργανα παίρνουν την εντολή να προετοιμαστούν για την ερωτική πράξη. Κι όπως λέει και ο λαός «Από τα μάτια πιάνεται… στα χείλη κατεβαίνει…» και συνεχίζει προς τα κάτω την πορεία του.

Με ένα παθιασμένο ερωτικό φιλί (εμείς δεν θα σας δώσουμε και χρόνο γιατί θεωρούμε ότι το καλό φιλί δεν έχει χρονικό όριο ούτε μπαίνει σε πλαίσια… είναι όσο αντέχουν και θέλουν να μείνουν τα χείλη μας ενωμένα με τα χείλη του συντρόφου μας) καταναλώνονται πάνω από 120 θερμίδες.

Στους άντρες η τεστοστερόνη που παράγει ο οργανισμός του, αναμειγνύεται στο σάλιο του. Με το φιλί, αυτή η ορμόνη περνάει στο σάλιο τις γυναίκας και ενεργοποιεί αντίστοιχα το γυναικείο νευρικό σύστημα. Μιλάμε για ολόκληρο σύστημα και όχι απλά για … ένα φιλί!

Και τέλος αυξάνονται οι σεξουαλικές ορμόνες στο αίμα μας.



Σκουφάκι: το αναγκαίο !

Αναγκαίο καλό! Προσέχεις για να έχεις. Και το κεφάλι σου ήρεμο και την υγεία σου στη θέση της. Σκουφάκι σκέτο ή με … λιπαντικό; Μην χρησιμοποιείτε περίεργα υλικά με το προφυλακτικό , επειδή δεν βρήκατε ή δεν είχατε μαζί σας το κατάλληλο. Ναι μεν η λίπανση των γεννητικών οργάνων είναι πολλές φορές αναγκαία , αλλά πάνω στην τρέλα εκείνης της στιγμής, δεν διακινδυνεύουμε να πιάσουμε μύκητες, δημιουργήσουμε πληγές και κνησμό ή οτιδήποτε άλλο στον οργανισμό μας. Τα λιπαντικά πρέπει να είναι φαρμακευτικά ελεγμένα. Απαγορευμένα λοιπόν είναι τα παρακάτω:

1) Η βαζελίνη

2) Το αντηλιακό

3) Η κρεμά για τα χέρια

4) Το λάδι για το μασάζ

5) Το λαδί του κακάο





Γυρίστε sex tape με τον σωστό σύντροφο. Παίξτε μαζί του με τα παιχνίδια σας. Γίνεται ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα στο δικό σας το ρομάντζο. Κάντε το όπως μπορείτε, όποτε μπορείτε και όπως μπορείτε. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι πάνω από όλα It takes Two to Tango… Και επειδή χρειάζονται πάντα δύο και για τον καλύτερο και απολαυστικότερο σεξουαλικό χορό… μάθετε σωστά τα βήματα και χορέψτε…

http://www.makeleio.gr/

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video