ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα και πρόκριση στους 16 για τον ΑΟΤ στο κύπελλο Ελλάδας


Μπορεί η εμφάνιση του ΑΟ Τρίκαλα να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, να μην βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα αλλά… η αποστολή βγήκε εις πέρας.

Οι «κυανέρυθροι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Κέρκυρα και πήραν την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η αναμέτρηση είχε πολλές δυνατές μονομαχίες, αρκετές κάρτες αλλά δεν είχε γκολ.
H μοναδική φορά που η μπάλα βρήκε δίχτυα ήταν στο 93ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Γεωργίου αλλά σωστά ο παίκτης της Κέρκυρας υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Εκνεύρισε τους παίκτες ο Κουτσιαύτης με τα συνεχόμενα σφυρίγματα και τις πολλές κάρτες που έδωσε.




Το φιλμ του αγώνα

7? Μεγάλη στιγμή για τον ΑΟ Τρίκαλα όταν ο Μίλιεβιτς έστρωσε στον Γροντή που από το ύψος του πέναλτι και αμαρκάριστος σούταρε άουτ
11? Μακρινό σουτ του Αναστασίου… έδιωξε ο Αθανασόπουλος σε κόρνερ
14? Ο Ντιατά έφυγε από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Κουτζαβασίλης μπόκαρε με 2η προσπάθεια
28? Λάθος του Γιαννίτση… ο Κόντος έστρωσε στον Μπάουμαν που όμως πλάσαρε άουτ
32? Συρτά σέντρα του Ζορμπά… πλασέ του Μελικιώτη αδύναμο με τον Αθανασόπουλο να μπλοκάρει
45? Καλό σουτ του Κόντου από πάσα του Ζορμπά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
45+1? Φάουλ του Χιντζίδη, κεφαλιά του Βέρτζου και η μπάλα άουτ και ληξη ημιχρόνου
48? Κόρνερ του Χιντζίδη, κεφαλιά του Γιαννίτση αλλά η μπάλα άουτ
69? Ο Τόμιτς έκανε εξαιρετική ντρίμπλα, ξεμαρκαρίστηκε αλλά σουταρε επάνω στον Κουτζαβασίλη
83? Εξαιρετική ντρίπλα και σέντρα του Τόμιτς, η μπάλα έφτασε στον Ζγκούρι που έστρωσε στον Γροντή. Αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και βρήκε κόρνερ
93’ Ο Γεωργίου μετά από φάση διαρκείας πλασάρει τη μπάλα στα δίχτυ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά με υπόδειξη του βοηθού σαν οφσάιντ.


Α .Ο. Τρίκαλα (Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (59΄ Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (57΄Ανδρεόπουλος), Ντιατά (74΄Ζγκούρη).


ΑΟΚ Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας (54΄Γεωργίου), Κόντος, Μελικιώτης (54΄Γκόμες), Αναστασίου, Μπαλάφας (80΄Βάργκας), Μπάουμαν, Γρομητσάρης.



Αντωνίου: «Έχουμε υπομονή, επιμονή και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και των παιδιών»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου. Αφού τους συνεχάρη για την πρόκριση στους «16» ανέφερε ότι όσοι έπαιξαν φώναξαν «παρών» και έδωσε το σύνθημα για νίκη σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου. Αναλυτικά είπε:


«Το ζητούμενο για εμάς ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε, έχοντας απέναντί μας έναν σπουδαίο αντίπαλο, μια ομάδα Super League. Και αυτή έδειξε ότι έψαχνε τη νίκη και την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση, το σθένος που έδειξαν. Δεν ήταν εύκολο, γιατί εννέα στους έντεκα δεν είχαν παίξει στο τελευταίο παιχνίδι.

Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Φώναξαν παρών, είχαν όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν θυμάμαι να υπάρχει καθαρή φάση από τον αντίπαλο. Αντιθέτως εμείς είχαμε τρεις, μία στα πρώτα λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και έως το 75? ο αντίπαλος πήρε μέτρα, είχε κατοχή μπάλας ανούσια χωρίς να μας απειλήσει. Και με την ευκαιρία του Ανδρεόπουλου θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κιόλας. Αυτό, όμως που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκριση που πήραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον κόσμο που μας στήριξε και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Το θέλουμε σαν ομάδα να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας τη Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου».

Πόσο θα βοηθήσει η πρόκριση;
«Τα δύο τελευταία αποτελέσματα είναι θετικά. Δεν έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα. Είχαμε ατυχία. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Βγάλαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις. Έχουμε υπομονή, επιμονή και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και των παιδιών».

Από την απόδοση των παικτών πήρατε κάποιο μήνυμα;
«Φυσικά. Υπήρξαν κάποιοι παίκτες που ήταν πολύ καλοί και φώναξαν παρών».

Αν ισχύει ό,τι γράφτηκε για παράπτωμα του Μίλιεβιτς:
«Δεν υπάρχει αυτό. Ο Μίλιεβιτς έμεινε εκτός 18άδας για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, όπως έμειναν και άλλοι παίκτες. Είναι μια ομάδα με 29 άτομα ρόστερ. Δεν υπάρχει νόμος ότι πρέπει να είναι όλοι στον πάγκο. Γίνεται μάχη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και αναγκαστικά υπάρχει ροτέισον στη 18άδα. Αυτός που είναι καλύτερος στις προπονήσεις και στα παιχνίδια θα παίξει».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video