ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

“Ήμασταν καθαροί, ήμασταν τίμιοι”


Δείτε τι δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης ο οποίος τόνισε για το πέρασμα του από τον πάγκο του ΑΟΤ.

«Παρόλο που το διάστημα που ήρθαμε εμείς η ομάδα ήταν σε μια μεγάλη αποχή με τα χιόνια και μπήκαμε σε ένα πρωτάθλημα, Τετάρτη-Κυριακή για ενάμιση μήνα να διεκδικήσουμε αποτελέσματα με δέκα βαθμούς πίσω. Όταν στραβώνει ένα αποτέλεσμα είναι να σα κάνεις διπλή ήττα.

Δεν το άντεξε η ομάδα, δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσει την προσπάθεια . Μια πολύ καλή ομάδα ίσως ήταν από τα καλύτερα υλικά που είχα όλα μου τα χρόνια σαν προπονητής. Θα ήθελα πολύ αυτή την ομάδα να την έχω από την περίοδο της προετοιμασίας.

Ήμασταν καθαροί απέναντι στην ομάδα, εμείς ζητήσαμε να φύγουμε γιατί όταν δεν πετυχαίνεις τον στόχο ο οποίος ήταν ένας στόχος δύσκολος, με 9 ή 10 βαθμούς διαφορά να κυνηγήσουμε δύο ομάδες οι οποίες ήταν άχαστες παντού. Θεωρήσαμε ότι είναι πιο τίμιο να φύγουμε από την ώρα που δεν επετεύχθη ο στόχος και να μην καθόμαστε εδώ να κοροϊδεύουμε ανθρώπους και να παίρνουμε τσάμπα χρήματα.

Ήταν πιο αντρίκεια η στάση μας . Ο κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά, ο κόσμος γνωρίζει αυτά που διαβάζει ή αυτά που του μεταφέρουν κάποιοι. Εμείς ήρθαμε εδώ ήμασταν τίμιοι κάναμε αυτό που έπρεπε σαν προπονητες και σαν τιμ. Αυτή που ήταν μέσα στην ομάδα και δίπλα από την ομάδα γνωρίζουν καλά ποιός είναι ο Βοσνιάδης. Εντάξει τον κόσμο δεν μπορείς να τον αλλάξεις γνώμη.

Εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι η ομάδα να αλλάξει κατηγορία. Έχει δυναμική, μαθαίνω ότι φέτος έχει μεγάλη ηρεμία, είναι τακτοποιημένη αυτό είναι πολύ σημαντικό και να το διαφημίζεται και εσείς.

Πιστεύω ότι οι ομάδες μόνο με ηρεμία και οργάνωση μπορούν να πετύχουν στόχους. Ας μην έχει βαθμούς αυτή την στιγμή , πιστεύω ότι με το πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να πάρει βαθμούς και με μια ενίσχυση να είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα. Σε όποια πάμε είναι χαρά μας και τιμή μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων και στον συνάδελφο καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Για το σημερινό ματς:
Έπρεπε να κερδίσουμε αν θέλαμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο δεν δικαιούμαστε τίποτε από το δεύτερο παρόλο που βάλαμε παίκτες φρέσκους, επιθετικογενείς για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα. Ααν δεν πατήσεις περιοχή αν δεν βγάλεις φάσεις πάνω στην περιοχή του αντιπάλου είναι φυσιολογικό να μην έρθει τέρμα. Οργανώθηκε ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε το χώρο.

Δεν σκοράραμε συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα ο στόχος μας είναι εκεί κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της και είναι ανταγωνιστική. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Ήρεμα θα συνεχίσουμε θα κάνουμε , 2-3 προσθήκες τον Δεκέμβριο και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video