ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

“Πλημμύρισε” από κόσμο η αγορά του Βόλου – Αποχαιρέτησαν το 2017 με χαρτοπόλεμο, καραμούζες και χαμόγελα (photos,video)

“Πλημμύρισε” από κόσμο η αγορά του Βόλου – Αποχαιρέτησαν το 2017 με χαρτοπόλεμο, καραμούζες και χαμόγελα (photos,video)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για τον εορτασμό του νέου έτους αναβιώνοντας ένα παλιό πρωτοχρονιάτικο έθιμο, που γινόταν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς τη δεκαετία του ’70 και αρχές του ’80 στην πόλη μας.

Η εμπορική αγορά πλημμύρισε από Βολιώτες και επισκέπτες της πόλης καθώς σήμερα ήταν ανοιχτά τα καταστήματα. Εκατοντάδες ήταν και αυτοί που περίμεναν στη συμβολή των οδών Ερμού με Τοπάλη, όπου έχει στηθεί το Δέντρο των Ευχών με κάρτες του Εμπορικού Συλλόγου και του Γηροκομείου Βόλου.  Μικροί και μεγάλοι έγραψαν τις ευχές τους για το νέο έτος στις κάρτες και όλοι μαζί βοήθησαν να στολιστεί το δέντρο.

Στο σημείο υπήρχε πάγκος, με ξωτικό και μέλη του Συλλόγου που μοίρασαν  2.000 σακουλάκια χαρτοπόλεμο και 500 καραμούζες στον κόσμο και όλοι μαζί στις 5:30 το απόγευμα αποχαιρέτησαν το 2017 με χαμόγελα.

Γονείς και παιδιά, μικροί και μεγάλοι, παρέες και φίλοι συμμετείχαν σε έναν μεγάλο χαρτοπόλεμο κατά μήκος της Ερμού ενώ οι καραμούζες και τα γιορτινά τραγούδια έκαναν ακόμα πιο γιορτινή την διάθεση.  Ο κόσμος φωτογραφιζόταν κατά τον χαρτοπόλεμο ενώ τα μικρά παιδιά διασκέδασαν με τον Αϊ- Βασίλη του Εμπορικού Συλλόγου που φωτογραφήθηκε μαζί τους και άκουσε τί θέλουν να τους φέρει απόψε τα μεσάνυχτα για δώρο.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video