ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στηρίζει Αντωνίου η διοίκηση - Οι δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μπορεί ο Σωτήρης Αντωνίου να έθεση την παραίτηση του στην διοίκηση ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή. Η ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως στηρίζει τον Λαρισαίο τεχνικό. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνει για ακόμη μια φορά την απεριόριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή μας, Σωτήρη Αντωνίου. Είναι απορίας άξιο και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα, προπονητές να κρίνονται ως πετυχημένοι η αποτυχημένοι ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Είμαστε πεπεισμένοι πως οι ίδιοι που πανηγύριζαν την Τετάρτη για την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν τους πάντες μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου, 2017-18 θα γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία της ομάδας που δημιουργήσαμε και η οποία μερικές φορές, όντως, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και εξετάζουμε λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προς την θετική κατεύθυνση και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι η απομάκρυνση του προπονητή».





Οι δηλώσεις Αντωνίου στην συνέντευξη τύπου

Την ευθύνη για την μέχρι τώρα πορεία των Τρικάλων ανέλαβε ο Σωτήρης Αντωνίου στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Απόλλων Πόντου. Η αρχική του τοποθέτηση είχες ως εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δυστυχώς όμως η εμφάνιση μας δεν ήταν η ανάλογη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλων Πόντου. Θα είμαι σύντομος. Έχω θέσει την παραίτηση στην διοίκηση της ομάδος».

Στην συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις:

Τι ακριβώς έφταιξε σήμερα;

«Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ενέργεια, πάθος για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό. Στοιχεία που αν δεν τα έχεις δεν μπορείς να πάρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Είχαμε ευκαιρίες ειδικά στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι αλλά ήμασταν και τυχεροί στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα καθώς ο αντίπαλος θα μπορούσε να είχε προηγηθεί».

Η παραίτηση σας έχει να κάνει με το οτι θεωρείται οτι η κατάσταση στην ομάδα είναι μη αναστρέψιμη;
«Όχι. Δεν θεωρώ οτι στο ποδόσφαιρο υπάρχει μη αναστρέψιμη κατάσταση. Οφείλω όμως να σεβαστώ έναν πρόεδρο, μια διοίκηση που δουλεύει άκρως επαγγελματικά. Γι αυτό τον λόγο αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Με έξι παιχνίδια κόλαση για εμάς. Η συγκομοιδή δεν είναι η ανάλογη, με έξι βαθμούς. Οφείλω να το κάνω στον εαυτό μου και πάνω από όλα στον άνθρωπο που διοικεί την ομάδα και είναι ένα κόσμημα όχι μόνο για τα Τρίκαλα αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Η διοίκηση έχει πει στο παρελθόν πως θα σας στηρίξει μέχρι τέλος της σεζόν. Εσείς θα επιμείνετε στην απόφαση σας;
«Εγώ σας είπα οτι έχω θέσει την παραίτηση στην διοίκηση. Αν την αποδεχτεί καλώς. Αν όχι είμαι εδώ πέρα να συνεχίσω αυτό που κάνω».

Η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ. Έχει γίνει λάθος στον προγραμματισμό;
«Σας είπα οτι η ομάδα μπορεί να μην σκοράρει αλλά δημιουργεί φάσεις. Δεν είναι δικαιολογία το πρόγραμμα. Έχουμε ένα θέμα όντως στο να πετύχουμε γκολ. Υπήρξε ένα τραυματισμός όταν είχαν τελειώσει οι μεταγραφές ενός παίκτη που έδινε ποιότητα στην επίθεση. Στα πρώτα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχει ένα γκολ και όσο και να θες να υποστηρίξεις οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, όντως υπάρχει πρόβλημα. Αν ο σχεδιασμός έγινε λάθος, όπως ξέρετε δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος στην Super League. Φιλοδοξία ήταν η ομάδα να πάει ψηλά, να κάνει καλή πορεία».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ, Κώστα Τεγούση: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, Δεν ήμασταν καλοί για αυτό το παιχνίδι που το θέλαμε όσο τίποτα άλλο. Δεν είχαμε τα στοιχεία που μας ζήτησε ο προπονητής και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε για να έρθουν οι νίκες».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video