ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Bαθιά «ανάσα» γαι τα Τρίκαλα B.C. Aries


Μετά από 8 ήττες τα «Τρίκαλα B.C.» γεύτηκαν την χαρά της νίκης.

Με σχετικά εύκολο τρόπο ήρθε η νίκη για τα «Τρίκαλα B.C.» μετά από 8 συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα της Basket League, παίρνοντας βαθιά «ανάσα».

Στο Δημοτικό Στάδιο, η ομάδα των Τρικάλων, υποδέχθηκε τον «Κόροιβο» για την 13η  αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού η ομάδα των Τρικάλων μπήκε στο παρκέ και μετά το 6-8 του πρώτου 5λεπτου, πήραν τα ηνία του αγώνα.

Με άμυνα «γρανίτη» και τον Τέγιτς με άξιο συμπαραστάτη τον  Λούντζη, με σερί 14-0 έκαναν το 20-8 για την 1η περίοδο.

Με την έναρξη της 2ης περιόδου νέο σερί 7-0 για το 27-8 και στην λήξη της περιόδου το buzzer beater τρίποντο του Τάταρη έδινε σκορ ημιχρόνου 41-20.

Στην 3η περίοδο η ομάδα των Τρικάλων, χαλάρωσε και παρουσίασε μέτρια αγωνιστική εικόνα και αυτή την φορά ήταν οι φιλοξενούμενοι που με buzzer beater τρίποντο, μείωναν σε 56-43 με την λήξη της περιόδου.

Όμως με την έναρξη της 4η περιόδου, η ομάδα των Τρικάλων με σερί 7-0 έδειξε ποιός είναι το «αφεντικό» στο παρκέ και στα μισά της περιόδου το 63-51 έδινε ασφάλεια στην ομάδα των Τρικάλων που επικράτησε με 71-59.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τακιανός): Τζόουνς 12 (2), Λούντζης 10, Σλαφτσάκης 5 , Τέγιτς 17 (7 ριμπάουντ, 8/9 δίποντα), Τέιμς 4, Χατζηνικόλας, Καλόγιαννίδης, Τάταρης 3 (1), Φιλντς 7.

Ομαδικά στατιστικά Τρικάλων: 23/41 δίποντα, 4/16 τρίποντα, 13/19 βολές, 26-10 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 19 λάθη, 9 κλεψίματα, 5 τάπες.

Τα Τρίκαλα ξεκινούν την πρεμιέρα του β' γύρου την επόμενη αγωνιστική όπου θα υποδεχθούν την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στις 4.30 το μεσημέρι.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video