ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντωνίου: "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση..."


«Χρειάζεται μεγαλύτερο πάθος και ενέργεια μέσα στο γήπεδο»

«Σκασμένος» ήταν ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την εντός έδρας ισοπαλία των Τρικάλων κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» παραδέχθηκε πως η ομάδα του πέταξε ένα ημίχρονο, ωστόσο είχε και πάλι πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Αναλυτικά η αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι που για εμάς ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες του Γιαννιτσάνη. Αν είχε μπει ένα γκολ το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Μετά τα 15’ ο αντίπαλος έκανε αλλαγή τακτικής, με ένα τρίτο σέντερ μπακ. Η Αναγέννηση έπαιζε όλη πίσω από την σέντρα και προσπαθούσε με κάποιες αντεπιθέσεις να μας δημιουργήσει πρόβλημα.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ούτε υπομονή. Από το 25’ δεν είχαμε απόδοση που θέλουμε. Στο δεύτερο αλλάξαμε κατά πολύ και τακτικά και όσον αφορά το πάθος. Χρειάζεται αυτό για μια ομάδα.

Ένας τρόπος να ανοίγεις άμυνες είναι και οι στατικές φάσεις. Τέτοιες είναι και οι παραβάσεις μέσα στην περιοχή. Υπήρξαν τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις. Και όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Νομίζω οτι δεν είναι σύμπτωση. Kάτι τρέχει με τις παραβάσεις μέσα στην περιοχή εναντίον της ομάδα των Τρικάλων.

Στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Είμαστε και εμείς στεναχωρημένοι. Θεωρώ ότι αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει αυτή είναι των Τρικάλων, για την προσπάθεια στο β΄ ημίχρονο. Αυτόν που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε προσπάθεια γιατί το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ δύσκολο και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και παράγοντες που δεν είναι καθαρά αγωνιστικοί».

Στην συνέχεια σε ερώτηση για το γεγονός ότι σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς, η ομάδα του… πέταξε ένα ημίχρονο,ο Θεσσαλός τεχνικός πρόσθεσε: «Είδατε ότι παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο 4-4-2 και με ένα αμυντικό χαφ. Πιο επιθετικά δεν μπορούσε να παίξει η ομάδα. Μετά το 60’ αγωνιστήκαμε με τέσσερις επιθετικούς. Είμαστε μια ομάδα εντελώς αλλαγμένη από το καλοκαίρι.

Σήμερα είχαμε πέντε καινούριους παίκτες στην ενδεκάδα μας . Πάντως τέτοια παιχνίδια τα παίρνεις από το πρώτο ημίχρονο. Εμείς το πετάξαμε. Χρειάζεται μεγαλύτερο πάθος και ενέργεια μέσα στο γήπεδο».

Τέλος όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την διαιτησία, τόνισε: «Έχω κάνει τοποθέτηση. Όπως είπα και πριν σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση».

Τίποτα δεν χάθηκε…

Ευχαριστεί τον κόσμο ο Μπαταγιάννης και υπόσχεται…

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Τρίκαλα μεταφέρει τις ευχαριστίες του κ. Μπαταγιάννη προς τον κόσμο των Τρικάλων. Αναλυτικά: «Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, Δημητρης Μπαταγιάννης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο των Τρικάλων για την σημερινή δυναμική του παρουσία στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν για την καλύτερη πορεία του συλλόγου. Τίποτα δεν χάθηκε…».

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Βαζάκας:

Όπως ήρθες το παιχνίδι δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω η πρέπει να στεναχωρηθώ. Όταν βάζεις γκολ στο 90΄και δέχεσαι στο 92΄ σου μένει μια πικρία. Παίξαμε ίσως με μια από τις τρεις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Τι μπορώ να πω για την προσπάθεια που έκαναν αυτά τα παιδιά. Τακτικά μηδένισαν το λάθος.

 Ήταν τρομερή η αμυντική λειτουργία., Προσπαθήσαμε να εκμεταλευτούμε τα κενά του ΑΟΤ και την πίεση γιατί έχει άλλο στόχο. Νομίζω ότι όμως όπως ήρθε το παιχνίδι, αν πω ότι εκτός απο τα τελευταία 10 λεπτά που ο ΑΟ Τρίκαλα με ανορθόδοξο τρόπο, προσπαθούσε να δημιουργήσει προυποθέσεις γιατί έπαιζε με γεμίσματα γιατί δεν είχε τακτικές κινήσεις νομίζω δεν κινδυνέψαμε.

 Αν η ομάδα είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον ΑΟ Τρίκαλα για την προσπάθεια που κάνει και την ομάδα που έχει, έχει χρόνο ακόμη έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Εμείς κάναμε ένα βήμα για την σωτηρία. Πάμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που θα έχει μέλλον. Εκεί στηριζόμαστε. Για εμάς τελικός είναι την Τετάρτη με την Καλλιθέα, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ζητάμε τον κόσμο της Καρδίτσας να στηρίξει αυτή την ομάδα, αυτή την προσπάθεια και στο τέλος θα είμαστε υπερήφανοι.

Για το γεγονός ότι στο 2ο ημίχρονο έγιναν πάρα πολλές καθυστερήσεις: Εγώ δεν κρύβομαι. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά η δική μου ομάδα δεν ήρθε με αυτή την πρόθεση, δεν είχε τέτοιο σκοπό για να πάρει αποτέλεσμα. Ο κόσμος γυρνάει όταν θα δει θέαμα, προσπάθεια και θα δει κάτι το πολύ διαφορετικό. Όταν ήμουν εδώ φτάσαμε μέχρι 11.000 εισιτήρια. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμάει. Όταν ξεκινήσαμε, ξεκινήσαμε με 30 άτομα.

 Με τον Αιγιακό είχαμε 700 με τον Καλλιθέα θέλω να γίνουν 1500. Δεν ήταν αυτοσκοπός για να κάνουμε καθυστερήσεις, αυτό είναι σίγουρο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video