ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις κάλπες χθες οι Κύπριοι του Βόλου για τις προεδρικές εκλογές

Στις κάλπες χθες οι Κύπριοι του Βόλου για τις προεδρικές εκλογές

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν χθες οι Κύπριοι που διαμένουν στον Βόλο στο πλαίσιο των προεδρικών εκλογών.
Οι κάλπες που είχαν στηθεί στο Δημαρχείο Βόλου, άνοιξαν νωρίς το πρωί και έκλεισαν στις 6 το απόγευμα. Η προσέλευση κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και ενδεικτικό είναι πως μέχρι τη μία το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περίπου ένα 20%.
Οι εγγεγραμμένοι στο εκλογικό τμήμα του Βόλου ανέρχονταν στους 150 περίπου. Πολλοί από αυτούς που ψήφισαν ήταν φοιτητές.

Φοιτητής που σπουδάζει στον Βόλο, τόνισε πως «οι προεδρικές εκλογές διεξάγονται κάθε πέντε χρόνια, επομένως ήταν μια σημαντική μέρα για την Κύπρο». Η κρίση όμως που έπληξε την μεγαλόνησο πριν μερικά χρόνια ίσως έχει προκαλέσει μια απάθεια των νέων για τα κοινά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο φοιτητής «τόσο στις εκλογές του 2013 όσο και του 2018 παρατηρείται μια απάθεια από τους φοιτητές και τους νέους για τις εκλογές. Συμβαίνει αυτό που παρατηρείται και στην Ελλάδα, δηλαδή να αποξενώνεται ο νέος κόσμος από τις εξελίξεις. Οι φοιτητές, οι νέοι απέχουν γιατί βλέπουν ότι οι δυσκολίες δεν έχουν ξεπεραστεί».

Μάλιστα πρόσθεσε πως «η κρίση στην Κύπρο δεν ξεπεράστηκε και δεν έχουν επιτευχθεί ικανοποιητικοί ρυθμοί ανάπτυξης. Ευελπιστούμε, όποιος και αν είναι ο νέος πρόεδρος να προσφέρει στην χώρα μια νέα πνοή και ειδικά σε εμάς τους νέους που είμαστε το μέλλον».
Κάποιοι Κύπριοι είτε φοιτητές είτε μόνιμοι κάτοικοι του Βόλου μετέβηκαν στην Κύπρο για να ψηφίσουν.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video