ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ματαιώθηκαν και σήμερα οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκαν και σήμερα οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκαν οι πέντε από τους έξι πλειστηριασμούς ακινήτων που ήταν προγραμματισμένοι να διενεργηθούν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου, ενώ ο έκτος ακυρώθηκε μετά από συμφωνία του ιδιοκτήτη του ακινήτου με την τράπεζα για τις οφειλές του. Η διαδικασία των πλειστηριασμών δεν προχώρησε μετά από νέα κινητοποίηση της Κίνησης Πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, που εμπόδισαν για μια ακόμη φορά την είσοδο των συμβολαιογράφων στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, οι έξι πλειστηριασμοί αφορούσαν:
-Τριώροφη οικοδομή 355 τ.μ. ιδιοκτησίας ιδιώτη, σε περιοχή του ανατολικού Πηλίου, με επισπεύδουσα τράπεζα και με τιμή πρώτης προσφοράς 150.585 ευρώ.
-Αγροτεμάχιο έκτασης 20 περίπου στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, με την επίσπευση τράπεζας, ιδιοκτησίας ΑΕ, με τιμή πρώτης προσφοράς 82.000 ευρώ.
-Διαμέρισμα, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, με τρεις θέσεις στάθμευσης και τέσσερις αποθήκες στον Βόλο, με τιμή πρώτης προσφοράς μόνον για το διαμέρισμα 358.000 ευρώ.
-Αγρός στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έκτασης 4.557 τ.μ., με μεταλλικό βιοτεχνικό κτίριο εμβαδού 600 τ.μ. εντός του αγρού, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με την επίσπευση τράπεζας, με τιμή πρώτης προσφοράς 235.000 ευρώ.
-Τρία διαμερίσματα στον Βόλο, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, το πρώτο εμβαδού 157 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 ευρώ, το δεύτερο 81 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 52.000 ευρώ και το τρίτο 71 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 43.000 ευρώ.
-Τμήμα οικοπέδου με οικοδομή, εμβαδού 143 τ.μ., ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, με τιμή πρώτης προσφοράς 63.000 ευρώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video