ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη live στον Βόλο

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη live στον Βόλο

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τις μεγάλες της επιτυχίες και μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών έρχεται για πρώτη φορά στο LabArt στο Βόλο το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μια καριέρα 30 και πλέον χρόνων που προσμετρά αμέτρητες συναυλίες εντός και εκτός των συνόρων, χρυσά και πλατινένια άλμπουμ που χαρίσανε δεκάδες επιτυχίες και τραγούδια που μας συντροφεύουν στις γιορτές αλλά και στις πιο προσωπικές μας στιγμές. Οι συνεργασίες της με σπουδαίους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς της χώρας μας είναι ιστορικές (Δ. Παπαδημητρίου, Ν. Ξυδάκης, Στ. Σπανουδάκης, Χ. Νικολόπουλος, Θ. Καραμουρατίδης, Λ. Νικολακοπούλου, Μιχ. Γκανάς, Ν. Μωραΐτης κ.α.), αλλά και οι συνεργασίες της με ξένους καλλιτέχνες όπως ο Φίλιπ Γκλας και η Cesaria Evora είναι ξεχωριστές και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Από το “Κόκκινο Φουστάνι”, το “Δυνατά”, το “Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ”, μέχρι την τελευταία της επιτυχία “Μακριά απ΄την τρικυμία”, αλλά και την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σε συνεργασία με τους ΤΑΚΙΜ με τίτλο “Την ίδια στιγμή να ζούμε”, η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στη Λάρισα και το Βόλο και υπόσχεται δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες με τραγούδια που γνωρίζουμε, αγαπάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε και ταξιδεύουμε μαζί της αλλά και μαζί με την εξαιρετική της μπάντα: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι), Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις).

Έναρξη 22:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
13€ προπώληση
15€ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video