ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Aπερρίφθη η αγωγή Κουτσούρη κατά της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, καθώς και το φίλαθλο κοινό της πόλης των Τρικάλων, ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Τρικάλων, με την υπ’αριθμ. 4/2018 απόφασή του, απέρριψε, ως ουσιαστικά αβάσιμη, την ασκηθείσα σε βάρος του σωματείου μας, καθώς και της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, αγωγή του κ. Χαρίτωνος Κουτσούρη, δια της οποίας αξίωνε την επιδίκαση ποσού 327.000 €, υποστηρίζοντας ότι το χρηματικό αυτό ποσό διέθεσε στο σωματείο μας, ως δάνειο, κατά το χρονικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου 2014 -2015.

Με την ως άνω απόφαση κρίθηκε, σε πρώτο βαθμό, ότι τα όποια χρηματικά ποσά διέθεσε ο κ. Κουτσούρης στο σωματείο κατά τον ως άνω χρόνο, και τα οποία, σύμφωνα με την ως άνω απόφαση, είναι πολύ μικρότερα από αυτά, που ο ίδιος ισχυρίστηκε με την αγωγή του, δεν δόθηκαν με την μορφή δανείου αλλά στα πλαίσια συμφωνίας χρηματοδότησης των 2/3 των εξόδων του σωματείου, με αντάλλαγμα την παροχή σε αυτόν, σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Β Εθνική κατηγορία, της δυνατότητας σύστασης ΠΑΕ και κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, με δικαίωμα προτίμησης, συμφωνία που τηρήθηκε στο ακέραιο από το σωματείο, με σχετική απόφαση της Γ.Σ. των μελών του, πλην όμως δεν ευοδώθηκε, λόγω της, δηλωθείσας και δημοσίως, οικονομικής αδυναμίας του κ. Κουτσούρη.  

Το Δ.Σ. του σωματείου για τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του κ. Κουτσούρη σε βάρος του σωματείου και των μελών της διοίκησης, εν γνώσει μάλιστα της αναληθείας τους, έχει υποβάλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων έγκληση για την τέλεση των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφήμισης και της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προδικασίας.

Ευχαριστούμε τους δικηγόρους, Γεώργιο Παναγιώτου και Δημήτριο Κοντογιάννη, που εκπροσώπησαν το σωματείο και την ΠΑΕ αντίστοιχα, κατά την εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης, και συνέβαλαν σημαντικά στην ανάδειξη της αλήθειας.
 
Τρίκαλα 14 Φεβρουαρίου 2018

Για τον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ
ΤΟ Δ.Σ.
 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video