ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημόσιος Μειοδοτικός διαγωνισμός για τη μίσθωση κτιρίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΟΠΥΥ Ν. Τρικάλων του ΕΟΠΥΥ και του Φαρμακείου της, στα Τρίκαλα


Διακήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού εξεύρεσης χώρου στέγασης της Περ/κής Διεύθυνσης Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Τρικάλων στα Τρίκαλα με καταληκτική ημερομηνία προσφορών την 18 Ιουνίου 2018


Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), προκειμένου να προβεί στην εξεύρεση κατάλληλου χώρου για τη στέγαση της ΠΕ.ΔΙ. Τρικάλων στα Τρίκαλα,   προκηρύσσει τη διενέργεια Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για Μίσθωση Ακινήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 715/79, που θα διενεργηθεί στις 19 Ιουνίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ν. Τρικάλων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στα Τρίκαλα, οδός Πλούτωνος 8, ενώπιον της ορισθείσας για το σκοπό αυτό αρμόδιας Επιτροπής.
 
Το προς μίσθωση ακίνητο θα έχει ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΩΦΕΛΙΜΗ επιφάνεια χώρων ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, κυμαινόμενη από 383  μ2 έως 580  μ2. 
 
Εξ αυτών, επιφάνεια από 244  μ2 έως 376   μ2 προορίζεται για την εργασία των  υπαλλήλων της Διεύθυνσης Διεύθυνσης και του Φαρμακείου της, περιλαμβανομένων και των χώρων εξυπηρέτησης κοινού και υγιεινής και θα πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκεται σε χώρους κύριας χρήσης, σε ισόγειο ή  σε συνεχόμενους ορόφους. 
 
Από τους παραπάνω χώρους κύριας χρήσης, η επιφάνεια από 192 μ2 έως 298 μ2 προορίζεται για τους χώρους των διοικητικών υπηρεσιών της ΠΕ.ΔΙ. και πρέπει να είναι στον ίδιο ή σε συνεχόμενους ορόφους με λειτουργική συνέχεια, η δε επιφάνεια από 52  μ2 έως 78  μ2 προορίζεται για τους χώρους του φαρμακείου και μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε χώρο κύριας χρήσης του κτιρίου, αλλά κατά προτίμηση στο Ισόγειο μέχρι τον Α’ όροφο (για βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού).
 
Οι υπόλοιποι χώροι, επιφάνειας από 139  μ2 έως 204  μ2, προορίζονται αποκλειστικά για βοηθητική χρήση αποθήκευσης του αρχείου και δεν είναι απαραίτητο να είναι συνεχόμενοι με τους χώρους εργασίας, αλλά μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε χώρο κύριας ή βοηθητικής χρήσης των ορόφων ή του υπογείου (κατά προτίμηση) ακόμα και σε πατάρι. 
 
Προαιρετικά είναι επιθυμητό να προσφερθούν και μέχρι 7 θέσεις στάθμευσης.
 
Όλοι οι χώροι πρέπει να είναι νόμιμοι, και να καλύπτονται από την οικοδομική άδεια ενώ τυχόν ημιυπαίθριοι ή άλλοι παράνομοι χώροι (Η/Χ κ.α.) θα πρέπει να έχουν δηλωθεί προς εξαίρεση από την κατεδάφιση.

Η θέση του ακινήτου θα βρίσκεται μέσα στα όρια του Δήμου Τρικκαίων και κατά προτίμηση εντός ή πλησίον της ευρύτερης κεντρικής ζώνης των Τρικάλων  που περικλείεται από τις οδούς:  Καβράκου – Αρ.Παππά – Ιπποκράτους – Κοραή – Παππά – Νέλσων – Νικοτσάρα  – Ματαραγκιώτου – Οικονόμου – Μεταξά – 5ου Συντάγματος – Φαρμάκη – Βασ. Τσιτσάνη  – Βενιζέλου – Καρδίτσης  κλπ, δρόμοι που περικλείουν την ζώνη αναζήτησης του προς μίσθωση ακινήτου.
 
Η Διάρκεια μίσθωσης θα είναι δώδεκα (12) έτη.
 
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφες προσφορές στην Επιτροπή Διαγωνισμού, μέχρι την ανωτέρω ημέρα και ώρα, από τον ιδιοκτήτη ή αντιπρόσωπο του, που διορίζεται από αυτόν ακόμη και με απλή επιστολή, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του ιδιοκτήτη.
 
Σε περίπτωση που οι προσφορές αποσταλούν ταχυδρομικά, θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην ΠΕ.ΔΙ Τρικάλων ( Πλούτωνος 8 ) το αργότερο μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διενέργειας του διαγωνισμού. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της αναλυτικής Διακήρυξης από την ιστοσελίδα του Οργανισμού (http://www.eopyy.gov.gr) στην οποία έχει αναρτηθεί και να παραλάβουν αντίτυπα αυτής από τα Γραφεία της ΠΕ.ΔΙ Τρικάλων ( Πλούτωνος 8) ή της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Απ. Παύλου 12, Μαρούσι).
 
Πληροφορίες:  Α). ΠΕ.ΔΙ. Τρικάλων: Κούνουπας Αλέξανδρος, τηλ. 2431077141                                     Πλεξίδα Ευαγγελία,  τηλ. 2431077141  Β)  Κεντρική Υπηρεσία ΕΟΠΥΥ:  Προϊσταμένη: Ξ. Πεταλωτή,  τηλ.: 210.8110-978,                                                       Πληροφορίες: Ν. Βαλαβάνης, τηλ. 210.81.10.979 Γ) Τεχνικές Πληροφορίες: Π. Βουγιουκαλάκης, τηλ. 210.81.10.888 
 
Τα έξοδα Δημοσίευσης της παρούσης θα βαρύνουν τον εκμισθωτή που θα επιλεγεί.
 
 

 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video