ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 64χρονου επιχειρηματία Αρ. Κολοβού στον Αλμυρό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 64χρονου επιχειρηματία Αρ. Κολοβού στον Αλμυρό

Με την απολογία του 38χρονου κατηγορούμενου συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Λάρισας η δίκη για τη δολοφονία του 64χρονου επιχειρηματία Αρ. Κολοβού, στις 28 Δεκεμβρίου του 2016, στον Αλμυρό. Η δίκη για το έγκλημα, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018.
Απολογούμενος ο 38χρονος, που έχει παραδεχθεί τον φόνο από την πρώτη στιγμή, ανέφερε, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δικηγόρο Αλέξη Κούγια, πως τον είχε καλέσει το θύμα στο σπίτι του στον Αλμυρό, εκείνο το μοιραίο βράδυ, αφήνοντας διάφορους υπαινιγμούς για τον 64χρονο επιχειρηματία.

Χθες εξάλλου κατέθεσε και πρώην ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Ι. Τσουμάκος, ως τεχνικός εμπειρογνώμονας στην υπόθεση, που ανέφερε ότι στο αίμα του δράστη είχε ανιχνευτεί μια ουσία, που προκαλεί επιθετικότητα. Σημειώνεται ότι όπως έχει κατατεθεί στο δικαστήριο, ο 38χρονος ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών και είχε ακολουθήσει επί έξι χρόνια πρόγραμμα απεξάρτησης.
Ο 38χρονος δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, που επισείουν ποινή μέχρι ισόβια κάθειρξη. Ο 38χρονος κατηγορείται ότι είχε καταφέρει 45 μαχαιριές στο σώμα του άτυχου 64χρονου, άλλες βαθιές και άλλες επιφανειακές, με μία θανατηφόρα, αφού απέκοψε το λαρύγγι του επιχειρηματία. Από αυτές οι 30 ήταν στο πρόσωπο του 64χρονου. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, ήταν ένα πράσινο κουζίνας, με μήκος λάμας 22 εκατοστών… Ο 38χρονος είχε μείνει αρκετή ώρα στο διαμέρισμα, δίπλα στον νεκρό επιχειρηματία, που είχε γεμίσει με αίματα και κατόπιν αποχώρησε για το σπίτι του στον Πλάτανο Αλμυρού. Προηγουμένως βρήκε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 64χρονου.
Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 του μήνα, με την πρόταση του εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video