ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ατάκες: Διαίρει και βασίλευε


-Μακεδονικά συλλαλητήρια-

Στα πλαίσια των εθνικών παιχνιδιών και αμφισβητήσεων το θύμα είναι ο λαός και η ιστορία.

 Σχολιάζει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

21 ελληνικές Πόλεις διατρανώνουν σήμερα συλλαλητήρια ενάντια στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια προκειμένου να εκπληρωθούν τα σχέδια των ευρωάτλαντων:

«ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.» όπως επισημαίνει ο υποστράτηγος ε.α, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, kostas01@cyta.gr σε κύριο άρθρο του υπό τον τίτλο:

«ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΡΜΟΣ;» 02-06-2018 και συνεχίζει:  

«Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΝΑΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΜΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.  ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.»

Μόνο που στα πλαίσια των εθνικών παιχνιδιών και αμφισβητήσεων το θύμα είναι ο λαός και η ιστορία. Το ότι αν είχαμε αχαλιναγώγητες ελληνικές κυβερνήσεις δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε, είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός. Θα είχε αποφευχθεί η διχόνοια στον απανταχού ελληνισμό.

Δεν θα υπήρχαν απερίσκεπτοι τσαμπουκάδες, άσχετοι και επικίνδυνοι του κυβερνώντος κόμματος να σκάνε σαν ανοιξιάτικα μανιτάρια και να ασχημονούν χαρακτηρίζοντας φασίστες τους πολίτες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Και ούτε θα τολμούσαν ξεστομίζουν λόγια του αέρα που δυναμιτίζουν την έτσι και αλλιώς ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, λέξεις όπως, να σπάμε ή κόβουμε χέρια γειτόνων μας, μάλιστα όταν αυτοί, οι Τούρκοι στην προκειμένη περίπτωση υπερέχουν και από την άλλη να μη μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα με τους σκοπιανούς και να διχάζουμε το λαό.

Ο διχασμός φαίνεται στα συλλαλητήρια των 21 πόλεων, την άρνηση της εκκλησίας να μη συμμετέχει…, θα τους χρειαστεί τους έλληνες όταν έρθει η ώρα αλλά…, και όλη η Γκεμπελική προπαγάνδα που ασκήθηκε από τα ΜΜαποβλάκωσης και αποπροσανατολισμού μεταξύ και του «δημόσιου» καναλιού, του οποίου ο έλληνας πολίτης πληρώνει.

Λοιπόν 21 ελληνικές Πόλεις διατρανώνουν σήμερα συλλαλητήρια ενάντια στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια προκειμένου να εκπληρωθούν τα σχέδια των ευρωάτλαντων. Αυτός ο κόσμος των πόλεων είναι φασίστες; Και αν όχι, οι υπόλοιπες πόλεις πώς μπορούν να χαρακτηρισθούν; Δημοκρατικές;

Κλείνοντας δυο λόγια για του «στραβού το δίκαιο». Όταν προέκυψε το πρόβλημα με τα Σκόπια, ο Σύριζα δεν υπήρχε καν. Και αυτό είναι υπέρ του. Μόνο που είναι δώρο άδωρο. Το ότι δεν αντιμετώπισε την πραγματικότητα ως όφειλε αυτό και μόνο τον καθιστά υπεύθυνο. Θα μπορούσε να απευθυνθεί στο λαό λέγοντας την αλήθεια. Μπορεί να μην υπήρχε όταν προέκυψε το πρόβλημα αλλά ήταν γνώστης. Συνεπώς υπεύθυνος, αδικαιολόγητος και ασυγχώρητος.

Από την πλευρά της η Ν.Δ. απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την αρνητική και θλιβερή πορεία του Μακεδονικού προβλήματος όπως και τη δική της συμμετοχή, είναι εξίσου υπεύθυνη. Δεν δικαιούται να ασκεί κρητική πουθενά και σε κανέναν. Το μόνο που της νοιάζει είναι η εξουσία, λέει μεγάλα ψέματα και αποτελεί τον άλλο πόλο διχασμού της ελληνικής κοινωνίας. Ειδικά στο πρόβλημα με τη Μακεδονία, όφειλε να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια της.

Βέβαια ο κύριος Κοντζιάς υπ. εξ. πιέστηκε και ξεμπρόστιασε τον πρώην υπουργό της ΝΔ κύριο Κουμουτσάκο, αλλά πολύ καθυστερημένα. Τόσο καιρό που ήταν ο κ. Κοντζιάς; Εν πάση περιπτώσει και αυτό το «γεγονός» αφορά την εσωτερική κατανάλωση-λαϊκισμός, όλα για την κουτάλα. Με τις κομματικές εταιρίες η Ελλάδα και ο ελληνισμός έχει βαλτώσει και ο έλληνας του …μέλλοντος μόνο ένα πράγμα έχει να κάνει:

Να επαναπροσδιορίσει τον ίδιο εαυτό και τον τόπο του. Για το Μακεδονικό και άλλα εθνικά προβλήματα έχουν φροντίσει τα κόμματα…

 «Ε.Ε», Ελλάδα-Θεσσαλία  06 του Ιούνη του 2018   www.fasoulas.de pelasgos@fasoulas.de

 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video