ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις κοινωνίες των παθών την πρώτη θέση έχει το έγκλημα: Και το «νόμιμο» και το «άνομο»


«Για αυτόν δε θα κλάψει κανένας- Πέθανε 0 27χρονος κοσμηματοπώλης, θύμα ληστείας Γεωργιανού που βγήκε με το νόμο Παρασκευόπουλου» διαβάζουμε...

Από τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη, Βάιο Φασούλα

Σίγουρα θα λυπηθούν πολλοί για τον αθώο νεαρό θύμα και αρκετοί θα κλάψουν. Απ’ όσο μαθαίνουμε ο νόμος είναι παλιός. Γενικεύοντας λίγο το θέμα θα επισημάνουμε απλά ότι ο άσχετος κύριος υπουργός του Σύριζα τον επέκτεινε.

Τάχα μου μόνο αυτό είναι το χάλι της Ελλάδας; Ο κάθε υπουργός της σημερινής αριστεροδεξιάς κυβέρνησης αν δεν περάσει κι ένα δικό του νόμο, θα σκάσει. Και ο νόμος Παρασκευόπουλου, σε μια κοινωνία των παθών, σε μια κοινωνία ζούγκλα, έχει «ανθρωπιστικά» χαρακτηριστικά που να τρελαίνουν. (Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής η αναζήτηση ψήφου κυκλοφορεί σαν την αλεπού στο παζάρι). Όταν σε μια κοινωνία τα δίκαια των πολιτών δεν υπερασπίζονται από την «ευνομούμενη», όπως τη λένε, πολιτεία, δυστυχώς και το λιντσάρισμα θα βρει το δρόμο του και ο κακοποιός το θύμα του.

Με άλλα λόγια: Αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν και έχουν επιτρέψει την απατεωνιά, την αθλιότητα, το άσυλο των απατεώνων και όλα μαζί δημιουργούν την εγκληματικότητα, πρέπει να απομονωθούν με κάθε τρόπο και  η  α σ υ λ ί α   τ ω ν  κ λ ε φ τ ώ ν  π ρ έ π ε ι  ν α  κ α τ α ρ γ η θ ε ί  μ ε   ν ό μ ο. Η μήτρα της εγκληματικότητας, απ’ όπου και αν προέρχεται και από οποιαδήποτε μορφή επιτίθεται, βρίσκεται στις κυβερνήσεις κι εκεί πρέπει να χτυπηθεί.

Επίσης η ελληνική κοινωνία προ πολλού και ποικιλοτρόπως έχει αρχίσει να γράφει τη δικιά της ιστορία… Πέρα από όλα τα κακά και άσχημα που συμβαίνουν στη χώρα μας και καλύπτονται από ένα γιγαντιαίο θεαθήναι, μεταξύ των κακών, ανθελληνικών και άσχημων, εκείνα που προεξέχουν είναι η ε γ κ λ η μ α τ ι κ ή εκατόχρονη δέσμευση της δημόσιας περιουσίας, η οικονομική αφαίμαξη της κοινωνίας μας και τα εθνικά θέματα που έχουν αποκτήσει τραγικό χαρακτήρα. Αυτά τα εγκλήματα ποιος θα τα κοιτάξει και πολύ περισσότερο ποιος θα τα πληρώσει;

Κοινωνία των παθών, οδηγεί τα μέλη της στα άκρα… και οι ήρωες ή ηγέτες που θα μπορούσαν να φρενάρουν το κακό και να οδηγήσουν το κάρο έξω από τη λάσπη, δεν υπάρχουν… εκτός και εννοεί κανείς … ηγέτες τους σημερινούς «πολιτικούς» των κομματικών εταιρειών Σύριζανελ, τη ΝΔ του Μητσοτάκη…(εδώ να δει κανείς ψέμα, αλλά και αλήθειες που είπε στη ΔΕΘ ο κύριος Μητσοτάκης…,) και κάτι άλλα ΠαΣΟΚικά απομεινάρια που κατέστρεψαν την Ελλάδα…, να μη φωτογραφήσουμε πρόσωπα γιατί σχηματίζονται εφιάλτες…, που ξεχωρίζουν από μένος για την κατάκτηση της εξουσίας, από άφταστο βερμπαλισμό και ηγετική ρητορεία.

Όταν γίνεται ένας μεγάλος σεισμός οι πολίτες αγρυπνούν να αντιμετωπίσουν το επόμενο μετασεισμικό ενδεχόμενο. Εδώ ο κομματικός σεισμός με όλα τα συμπαρομαρτούντα δεκαετιών που τα ισοπέδωσε όλα, οι περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας δεν τον αντιλήφθηκαν καν. Ωστόσο περιφέρονται στα χαλάσματα σαν την άδικη κατάρα προσπαθώντας να σηκώσουν τα ερείπια των ερειπίων…

«Ε.Ε», Ελλάδα-Θεσσαλία 25 του Σεπτέμβρη 2018   www.fasoulas.de  pelasgos@fasoulas.de

 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video