ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρώτη νίκη στην Α2 ο Ασκληπιός με αντίπαλο τη νεανική ομάδα του ΓΣ Δράμας


Έπρεπε να περιμένει την τρίτη αγωνιστική για να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Ασκληπιός που ξεπέρασε το εμπόδιο της Δράμας με σκορ 3-1 και πραγματοποιησε μια πολύ καλή , αν και αγχωτική σε κάποια διαστήματα, εμφάνιση.

Στο 1ο σετ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Δράμας ,πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και αποδίδοντας καλό βόλλευ ήταν συνεχώς μπροστά στο σκόρ 4-1, 8-3, 13-9, 20-11 για να πάρουν τελικά το σετ με 25-15.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Δράμας πίεσε στο σερβίς και ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ 6-5, 13-12, 15-16 και εκμεταλλευόμενη την κακή υποδοχή του Ασκληπιού πήρε κεφάλι στο σκορ 19-21, 20-23. Τα κορίτσια του Ασκληπιού αντέδρασαν και κυνήγησαν το σκορ ισοφαρίζοντας σε 24-24 και έδωσαν ένα δραματικό τόνο στο σετ. Τελικά το έχασαν με 24-26.

Στο 3ο σετ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης, μπήκαν μπροστά στο σκορ και διατηρούσαν σταθερά μια διαφορά 5-7 πόντων για να πάρουν τελικά το σετ με 25-16.

Η ίδια εικόνα και στο 4ο σε 5-1, 8-2, 114-4, 18-10 για να πάρουν τελικά το σετ με 25-15 και τη νίκη με 3-1 σετ.
Πήραν έτσι μια βαθιά ανάσα και ατενίζουν πλέον με αισιοδοξία το μέλλον.


ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Γεωργοπούλου, Βουλγαράκη, Αθανασοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Σκάμπη, Κοτσίρα (λ), Λάιου, Παπαθεοδώρου, Γεωργίου, Ραντόμσκα, Τζίκα, Σούλκο, Ταρατόρα, Μουρατλάρι(λ).

ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ (Ηλιόπουλος): Τόλιου, Ναλμπάντη, Δασκάλου, Κόσσου(λ), Κανικατσίκ, Κεραμιτσοπουλου, Σαββίδου, Δερμεντζή, Δρόσου, Στεφανίδου, Μακρή, Φωτεινόγλου(λ), Μακρή Κ, Καμπάταγη.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video