ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακαινισμένο (επιτέλους) το Κολυμβητήριο Τρικάλων


Ολοκληρώθηκαν οι περισσότερες εργασίες, αλλάζοντας την εικόνα του μετά από 45 χρόνια
Από τη Δευτέρα φιλοξενεί τους χιλιάδες λάτρεις του υδάτινου αθλητισμού στον Δήμο Τρικκαίων

Ένα μεγάλο αθλητικό έργο για τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές βρίσκεται στο τέλος του. Η ανακαίνιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, 45 χρόνια περίπου μετά την ανέγερσή του, ολοκληρώνεται.

  Οι περισσότερες εργασίες έχουν περαιωθεί, αλλά απομένουν κάποιες λίγες,  που θα γίνουν στο κτήριο το επόμενο διάστημα. Από το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2018 το Κολυμβητήριο είναι ανοιχτό για αθλούμενους, για ομάδες, για τους μαθητές του προγράμματος κολύμβησης της Γ Δημοτικού.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, το μεγάλο αυτό έργο αποδίδεται στους πολίτες των Τρικάλων, καθώς η σύγχρονη πόλη οφείλει να προσφέρει σε όλα τα επίπεδα. Με το πέρας όλων των εργασιών, θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τη βελτίωση του κολυμβητικού αθλητισμού στον Δήμο. Και μαζί με τα άλλα αθλητικά έργα, ο Δήμος μας έχει ανακατασκευάσει πλήθος υποδομών και έχει δημιουργήσει χώρους αναψυχής για όλους.

Δεν παρέλειψε, δε, να ευχαριστήσει, όλους και όλες που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου.

Το οποίο είχε αρχικό προϋπολογισμό 393.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με τη συνδρομή του τέως και του νυν υφυπουργών Αθλητισμού κ. Κοντονή και Βασιλειάδη, προχώρησαν οι σχετικές διαδικασίες. Ο δε Δήμος προσέθεσε περίπου 130.000 € για εργασίες, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι 31 εργασίες στο κτήριο – βασισμένες στη μελέτη της Τεχνική Υπηρεσίας του Δήμου - αφορούσαν στο έργο «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ». Οι εργασίες έγιναν παντού:

στο εσωτερικό του κολυμβητηρίου και της πισίνας, στους υποστηρικτικούς - βοηθητικούς χώρους, στον μηχανολογικό εξοπλισμό (που αλλάχθηκε σχεδόν όλος), στα αποδυτήρια, όπου έγινε πλήθος αλλαγών, στο σύστημα χλωρίωσης, στα  δύο φίλτρα καθαρισμού του νερού.

Κάποια έργα ολοκληρώνονται σταδιακά και το κτήριο θα αποδίδεται σταδιακά στους χιλιάδες, πλέον, χρήστες του.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ακης Αναστασίου επεσήμανε ότι πλέον ο νέος χώρος – κόσμημα για τον Δήμο οφείλει να είναι σεβαστός από κάθε ένα που τον χρησιμοποιεί. Και υπενθύμισε ότι οι χρήστες του χώρου θα πρέπει να ανανεώσουν τις συνδρομές τους για την τρέχουσα χρονιά.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων











Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video