ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για την επέτειο των Ιμίων


Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την επέτειο των Ιμίων:

"Συμπληρώνονται σήμερα 23 χρόνια από την θυσία των τριών ηρώων μας, του Χριστοδούλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορος Γιαλοψού. Ο ενδοτισμός και ψοφοδεϊσμός της τότε κυβέρνησης παρέμεινε ανέλεγκτος, ο μοιραίος Σημίτης κυκλοφορεί και τολμά και μιλά, οι λεηλάτες υπουργοί του μπαινοβγαίνουν στις φυλακές ενώ άλλα στελέχη του επανδρώσανε τους μηχανισμούς του μνημονιακού ζυγού και είναι περιζήτητοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη σημερινή παράξενη ηγετική ομάδα της ΝΔ.

Η χώρα τότε, με την απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, εξέπεμψε το μήνυμα της ηττοπάθειας, ακυρώνοντας κάθε έννοια αποτροπής.

Η σημερινή κυβέρνηση με τα σνοφίτικα συμπλέγματα, αφού ξεπούλησε την Μακεδονία κάνοντας σέρβις στον Σκοπιανό σωβινισμό και τα γερμανικά συμφέροντα, συνεχίζει στον "δρόμο προς τα Σούσα" που πήρε ο Σημίτης.

Αυτοί λοιπόν αποτελούν το κόμμα του πολέμου, διότι με τον ενδοτισμό και τον ανόητο διεθνισμό τους, την ψευδαίσθηση πως θα εξημερώσουν το θηρίο του τούρκικου επεκτατισμού, ταΐζοντάς τον κομμάτια Ελλάδας, στο τέλος θα φέρουν και την πολεμική σύγκρουση, όταν ο ισλαμοφασίστας δικτάτορας της Άγκυρας θεωρήσει την αδυναμία μας ευκαιρία του κράτους συμμορία.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ τιμά τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού μας και θα εργαστεί για την μελλοντική συγκρότηση μιας πατριωτικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και κυβέρνησης, που θα τιμωρήσει τους ενόχους των Ιμίων και των Πρεσπών και θα συγκροτήσει μια  ισχυρή δύναμη αποτροπής, τόσο στρατιωτικά, οικονομικά και ηθικά, όσο και σε συμμαχίες.

Γιατί αυτός είναι ο σκοπός της πολιτικής, να κάνουμε την Πατρίδα ισχυρότερη, καλύτερη, ασφαλέστερη κι όχι να την ξεπουλάνε οι ανίκανοι, οι εξαρτημένοι και οι δειλοί".
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video