ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παγοδρόμιo το Στάδιο - Προς αναβολή το ματς ΑΟ Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας


Η χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών κάλυψε με χιόνι τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου. Οι συνθήκες παγετού μετέτρεψαν το παχύ στρώμα χιονιού σε πάγο με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή στις 15.00 αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες κάτι τέτοιο φαντάζει εντελώς αδύνατο να γίνει.

Το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση στον χλοοτάπητα από την στιγμή που είναι παγωμένος. Μια προσπάθεια απομάκρυνσης του χιονιού θα τον κατέστρεφε ολοκληρωτικά.

Οπότε άπαντες περιμένουν δύο πράγματα.

Ή την ακύρωση από την διοργανώτρια αρχή ή… την ημέρα του αγώνα οπότε και ο διαιτητής, αφού ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο, θα προχωρήσει στην αναβολή.

Το πρόγραμμα

Σαββατο, 12.01.2019
ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυριακη, 13.01.2019
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-AOX ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η βαθμολογία

ΒΟΛΟΣ    28
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ    23
ΚΕΡΚΥΡΑ    20
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    19
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    17
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ    15
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ    14
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ    14
ΗΡΑΚΛΗΣ    13
ΗΡΟΔΟΤΟΣ    12
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ    12
ΣΠΑΡΤΗ    11
ΤΡΙΚΑΛΑ    10
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ    9
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ    9
AOX ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ    9
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video